2777
2789

چن سالته؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

عزیزم باید تقویت بشه رحمت گرم بشه من تنلبی داشتم باداروگیاهی و رژیم گیاهی برطرف شد راجع ب شماروتخصص ندارم بگم ولی اگه میخوای دکتری ک درمان کردوبهت معرفی کنم انلاینم میتونی ازش مشاوره بگیری

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سی و پنج سالمه

اخه زن عموی شوهرم گفت منم رحمم ضعیف بود ۱۷ سالگی هر دکتری رفتم خوب نشدم بعد یه دکتری گف رحم تو ۲۰ سالگی کامل میشه و واقعا هم ۲۰ سالگی باردار شدم برا همون پرسیدم....

اگه مزاجت سرده گرمی بخور از روز سوم پریودت تا اقدام با سیاه دانه هم روزی نیم ساعت ماساژ بده ...کم نریزی خشک ماساژ بدی چرب باشه خوب ...زمان پریودت گرمی موضعی بزار و مراقبت کن خوب

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

ترک غذاهای سرد

مداومت بر خوردن گرمی ها

بستن شال یا هر چیز دیگه ای برای گرم نگه داشتن رحم

ضمنا خرما زیاد بخورید خیلی عالیه

همه اینها به شرط آنکه غذای سالم مصرف کنید

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
ترک غذاهای سرد مداومت بر خوردن گرمی ها بستن شال یا هر چیز دیگه ای برای گرم نگه داشتن رحم ضمنا خرم ...

امضاتون نوشتین سوال داشتیم بپرسیم...اگه مراقبت کزدیم و باردار شدیم چه پیشگیری هایی لازمه که دوباره دوران بارداری دچار سردی نشیم با توجه به اینکه بارداری هم زیاد نمیشه گرمی استفاده کرد

امضاتون نوشتین سوال داشتیم بپرسیم...اگه مراقبت کزدیم و باردار شدیم چه پیشگیری هایی لازمه که دوباره د ...

من درخدمتم

باید از دوماه قبل از اقدام بدن رو گرم کرد

بوسیله خوردن گرمی ها

کم تر خوردن سردی ها (با مصلح)

برای خانم ها در طول این مدت چهار چیز ممنوعه

سرکه

دوغ

گشنیز

سیب ترش

چراکه بوسیله زیاد خوردنشون بدن سرد و در نهایت نابارور میشه

گرمی ها هم مثل

خرما-ارده شیره- عسل- مغزیجات-روزی ۱۴ عدد بادام- ۳ عدد خرما-۲۱ عدد مویز- استفاده از نمک دریا- روغن های سالم- و دیگر خوراکی های گرم مزاج که تعدادشون زیاده

در حین بارداری هم روزانه ۱۴ عدد بادام  + ۳ عدد خرما + ۲۱ عدد مویز  به گفته ی استاد خیراندیش باعث قوی شدن جنین باهوش شدن جنین و زیاد شدن شیر مادر میشه

سوالی بود در خدمتم

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
خواهر جان برا نازکی چه چیز هایی خوبه؟ مثلا نشاسته  توبه؟

این فیلم رو ببین خوبه کمکت میکنه:

https://www.aparat.com/v/cVMBL/درمان_سردی_رحم_از_استاد_خیراندیش