2777
2789
عنوان

رشته پزشکی یا فیزیو؟🤔🤔🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
خب باید هرکی توانشو درنظر بگیره مثلا من توان شیفت شب دیدن مرگ آدما خون محیط بیمارستانو نداشتم بنظرم ...

من تواناییشو دارم عاشق خون و اینچیزام ولی فیزیورو برا راحتیش بیشتر میپسندم نمیدونم کدومو برم

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
من تواناییشو دارم عاشق خون و اینچیزام ولی فیزیورو برا راحتیش بیشتر میپسندم نمیدونم کدومو برم

فیزیو راحت نیست عزیزدلم فقط زودتر وارد بازارکارمیشی ولی اگ تلاش نکنی براش لیسانس بمونی یا سعی نکنی کلینیک خودتو بزنی درآمد کمی درحد۱۵تومن داری اونم اگ کارت خیلیییی خوب باشع بیمارستانای زیادی بتونی کارکنی درهرحال باید خیلیییییی سختتتت تلاش کنی تا درآمدت زیاد بشه 

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا پزشکی.

میگی به هر دوتاش علاقه داری ولی اگه علاقه داشته باشی نه تعداد سال های درس خوندن برات مهمه نه اینکه کی قراره به پول برسی! کسی که به پزشکی علاقه داره فقط منتظره اون روز برسه که بره بیمارستان و درمان کنه.همه ی سختی هاش هم به جون میخره. دیدم که میگم.

با توجه به حرفات فکر میکنم فیزیوتراپی برات مناسب تر باشه.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
فیزیو راحت نیست عزیزدلم فقط زودتر وارد بازارکارمیشی ولی اگ تلاش نکنی براش لیسانس بمونی یا سعی نکنی ک ...

عزیزم منظور من از راحتی اینه ک ۴ سال میخونی بعدش کلینیک میزنی راحت

بعد یکی میگفت کسانی ک فیزیون تو دانشگاه زیاد بهشون چیزی یاد نمیدن باید برن جاهای دیگه کارکنن تا بلو بشن درسته؟

عزیزم منظور من از راحتی اینه ک ۴ سال میخونی بعدش کلینیک میزنی راحت بعد یکی میگفت کسانی ک فیزیون تو ...

آره کار عملی فرق داره بخصوص الان ک مجازیع من خودم هیچی نمیفهمم همش تو نت سرچ میکنم ویدئو میبینم تا بهتر درک کنم

گلم تو با لیسانس نمیتونی ب راحتی کلینیک بزنی چون الان فیزیوتراپ هایی ک کلینیک میزنن همشون دکتری دارن یا حداقل دانشجوی دکتری هستن ک خودش ۱۰سال طول میکشه دانشجوی دکتری شی تازه اگ نیوفتی 😂

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
آره کار عملی فرق داره بخصوص الان ک مجازیع من خودم هیچی نمیفهمم همش تو نت سرچ میکنم ویدئو میبینم تا ب ...

واااااییییی سخت شد ک مگه کارشناسی نیس رشته؟😨

اگر ادم راحت طلبی هستی و بیشتر ب کیفیت فکر میکنی تا کمیت برو فیزیو ... اونی ک فکر میکنی از پسش برمیای

واااااییییی سخت شد ک مگه کارشناسی نیس رشته؟😨

چرا ولی باید ادامه بدی تا بتونی کلینیک بزنی کارشناسی بگیری مگ فقط توبیمارستان کارکنی یا بری کلینیک بقیه استخدام شی

تازه واسه کلینیک زدن حتمااااا باید با یه پزشک متخصص باشی وگرنه محوز نمیدن بهت

چرا ولی باید ادامه بدی تا بتونی کلینیک بزنی کارشناسی بگیری مگ فقط توبیمارستان کارکنی یا بری کلینیک ب ...

خوب پس چ کاریه من همین دکتری رو بخونم ک بهتره😐

خوب پس چ کاریه من همین دکتری رو بخونم ک بهتره😐

دیگ اینجاست ک میگن برو دنبال علاقت😂حالا زوده واسه این حرفا بنظرم اول کنکورو بده بزار رتبت بیاد بعد ب اندازه کافی وقت داری واسه تحقیق

ولي شنيدم با ليسانس كلينيك ميزنن كه 

میزنن ولی خیلی راهشون سخته اصلا نمی ارزه الان بیشتر کلینیکا فیزیوتراپاشون دکتری دارن کسی کلینیکی نمیره ک فیزیوتراپش لیسانس داره

میزنن ولی خیلی راهشون سخته اصلا نمی ارزه الان بیشتر کلینیکا فیزیوتراپاشون دکتری دارن کسی کلینیکی نمی ...

نميدونم اخه براشون مهم نيست دكتره تحصيلاتش چيه خيلي اوقات هم دكتر كاري نميكنه دستياراش دستگاهو وصل ميكنن و اينا