2777
2789
عنوان

رشته پزشکی یا فیزیو؟🤔🤔🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست

چرا 27 سالگی.مگه الان چند سالته؟؟

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم حساب کردم ی زره دقت کن

راس میگه طرح تخصص رو حساب نکردی

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
میشه درخواست بدم با هم مفصل صحبت کنیم؟

اره حتما

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
ببخشید سهمیه داشتید؟

نه اگ سهمیه داشتم سال اول یخورده میخوندم قبول شم 😄

۱۶

اوخی کوچیکی ک😄

دردسرپزشکی واقعااااا زیادهههه خیلییییی زحمت میکشن عملا تا تخصص رو میگیری درآمد زیادی نداری ولی فیزیو ...

بله سختی زیادی داره اما بنظرم ارزششو داره

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

عزیزم شما الان  تا فوق حساب میکنی

همون 7 سال عمومی رو هر کسی نمیتونه دووم بیاره

خود تخصصم خیییییللییی انرژی میگیره.

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

من پزشکی میخونم،،از من بتو  پوست ازسرت کنده میشه تادرس تموم کنی،،،فرصت نفس کشیدن نداری،،ولی جایگاه اجتماعیش خوبه،،،،،،فیزیو زودتر بدرامد میرسی ولی خب پرستیژ  پزشکی نداره،،حالا البته  جسارت نشه به دوستان ک فیزیو میخونن،،صرفا عقیده بنده هس

بله سختی زیادی داره اما بنظرم ارزششو داره

خب باید هرکی توانشو درنظر بگیره مثلا من توان شیفت شب دیدن مرگ آدما خون محیط بیمارستانو نداشتم بنظرم آدم افسردگی میگیره😐

من پزشکی میخونم،،از من بتو  پوست ازسرت کنده میشه تادرس تموم کنی،،،فرصت نفس کشیدن نداری،،ولی جای ...

ب نظر من پرستیژ  با پول میاد این طور نیس،؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃