2777
2789
عنوان

رشته پزشکی یا فیزیو؟🤔🤔🤔😶

483 بازدید | 46 پست

بچه ها من این دورشته رو خیلی دوست دارم ولی حساب کردم اگه فیزیوتراپی برم توی۲۳ سالگی مطب میزنم

ولی اگه برم پزشکی ۲۷ سالگی عمومی مو میگیرم ک الان خیلی پزشک عمومی زیاده اجازه مطب نمیدن ۳۲ سالگی تخصص میگیرم ۳۴ سالگی هم فوق تخصص میگیرم 

ب نظرتون کدومش بهتره

لطفا نگید هر کدوم رو ک علاقه داری من ب هر دو علاقه دارم ولی میخوام منطقی تصمیم بگیرم

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با رتبه سه رقمی رفتم فیزیو خیلیم تحقیق کردم 

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

اولا طرحا رو حساب نکردی

ثانیا انقدرم به این راحتیا نیست هرکسی فلو نمیره (خیلیا حتی رزیدنتی هم نمیرن چه برسه به فلو)

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

قطعا پزشکی😍

هرچقدرم براش زحمت بکشی می ارزه

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
پزشکی آینده ش بهتره بنظرم

دردسرپزشکی واقعااااا زیادهههه خیلییییی زحمت میکشن عملا تا تخصص رو میگیری درآمد زیادی نداری ولی فیزیو زودتر وارد بازار کار میشی اگ حرفه ایی کارتو دنبال کنی درآمدت از یه جراح مغز بیشترمیشه

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
الان دانشجو هستید؟

بله دانشگاه تهران

اولا طرحا رو حساب نکردی ثانیا انقدرم به این راحتیا نیست هرکسی فلو نمیره (خیلیا حتی رزیدنتی هم نمیرن ...

چرا عزیزم حساب کردم ی زره دقت کن

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃