2821
2789
عنوان

😭😭😭😭دلم گرفته

287 بازدید | 25 پست

دیشب مادرمو تو خواب دیدم .بغلش کردم گریه کردم 

بهش گفتم نرو بمون گفتم بیدار شدم کنارم باش

از صبح ک بیدار شدم حالم خوب نیست 

هون طور دیدمش ک همیشه بود ب استقبالم اومد دستاشو باز کرد و بغلم کرد گفت ..(.گلدین آنا جان اورگیم دارخمیشدی)

(اومدی آنا جان دلم تنگ بود)سرمو گذاشتم رو پاهاش دلتنگیه چند ساله رو انگار میخولست برطرف کنه

ولی نمیدونم چرا صبح ک بیدار شدم حالم بدتر شده انگار داغش تازه تر شده 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من بی تو جهان و نمیخوام جان و نمیخوام 

من بدون مادرم هیچچچچم 

کاش بیدار نمیشدم 

بمیرم واسش شاید اونم دلتنگه😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی🥺😭😔💔

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

عزیزم خدا رحمتشون کنه😢خیلیامون تا مادرامونو از دست ندیم نمیفهمیم چه نعمتی کنارمونه و متاسفانه قدرشون رو نمیدونم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اشکام سرازیر شد. هرکی پست منو دید دعا کنه پیش مرگ مادرم و پدرم بشم. دنیای بعد از اینا خیلی سخته. ما یه همسایه داشتیم خیلی دختر به مادر وابسته بود مادرش از دنیا رفت اینقدررر دلتنگ بود و زجه زد که منو ببر بچه ها واقعا روانی شده بود اینقدر که اذیت میشد یه شب خوابید دیگه بیدار نشد تو سن 25سالگی من خوشحال بودم که رفته پیش مادرش و دیگه تنها نیست. الهی خدا مادرت رو رحمت کنه عمر با عزت بهت بده وابستگی خیلی بده از حضرت زینب طلب صبر کن 

عزیزم خدا رحمتشون کنه😢خیلیامون تا مادرامونو از دست ندیم نمیفهمیم چه نعمتی کنارمونه و متاسفانه قدرشو ...

بله متاسفانه

من بشدت وابسته بودم یکشب بدون مادرم جایی نمیموندم 

اگه پیش میوند یشب بدون مادرم خونه ی کسی بمونم نصف شب گریه میکردم باید منو میبردن خونه

اشکام سرازیر شد. هرکی پست منو دید دعا کنه پیش مرگ مادرم و پدرم بشم. دنیای بعد از اینا خیلی سخته. ما ...

ممنون

وابستگی ا ریشه ی آدم و میسوزونه و کسی نمیفهمه چ دردی داری

بله متاسفانه من بشدت وابسته بودم یکشب بدون مادرم جایی نمیموندم  اگه پیش میوند یشب بدون مادرم ...

آخ عزیزم مجردی؟وقتی دختر خونه باشی نبودنش سختتره😢😢😢😢

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز