2821
2789
عنوان

😭😭😭😭دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
آخ عزیزم مجردی؟وقتی دختر خونه باشی نبودنش سختتره😢😢😢😢

ن ازدواج کردم...مجرد نیستم خودم ی پسر دارم ۱۸ ساله .خودم ۳۳ سالمه...

مادر نعمتیه ک دیگه تکرار نمیشه و ما قدرشو نمیدونیم

بچه ها داغ عزیز خیلی سختهههههه ، مخصوصا پدر و مادر 😭 بچه خواهششششش میکنم دعا کنین من زودتر از پدر و مادرم بمیرم ، تنها ارزومه ، صلوات بفرستین واسه این حاجتم

عاشق خوابم 🦥💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون وابستگی ا ریشه ی آدم و میسوزونه و کسی نمیفهمه چ دردی داری

دقیقا. من به امید خدا دیگه از اوایل اردیبهشت میرم سر خونه زندگیم 3ساله عقدم 7سال دوست بودم خیلی بدبختی کشیدم خیلی زیاد. همش آرزوم بود برم خونم ولی حالا که همه  چی جور شده اینکه میخوام از مادرم جدا بشم برم شهر دیگه دارم دیونه میشم تا 5صبح بیدار بودم همسرمم خیلی ناراحته میگه با این اوضاع همون بمون خونه مامانت 😭آخه کسی میفهمه من چی میگم که خودش وابستگی داشته باشه. شهرامون نیم ساعت فاصله داره از هم ولی خب زندگی سخته.مادرسوهرمم که خدا به داد برسه. برای آرامشت دعا میکنم تو هم لطفا برام دعا کن. باید رو خودمون کار کنیم. بچه نداری؟ 

ن ازدواج کردم...مجرد نیستم خودم ی پسر دارم ۱۸ ساله .خودم ۳۳ سالمه... مادر نعمتیه ک دیگه تکرار نمیشه ...

اره عزیزم واقعا همینطوره خدا رحمتشون کنه 🤲😔 .ااای وای پس مامان کوچولو هستی خودت چه جالب فکر کنم هر وقت برید بیرون با پسرتون همه فکر میکنن خواهر وبرادر هستید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
دقیقا. من به امید خدا دیگه از اوایل اردیبهشت میرم سر خونه زندگیم 3ساله عقدم 7سال دوست بودم خیلی بدبخ ...

چرا ی پسر دارم ۱۸ ساله 

منم ازدواج کردم مادرم مریض شد از غصه ولی بعد کنار اومد متاسفانه بعد چند مدت من جدا شدم و با مادرم بودم دوباره ک هفت ساله فوت شده ...البته مادر خودم نبود مادربزرگم بود

من اصلا پدر و مادرم و ندیدم اونا من نوزاد بودم فوت شدن 

من اصلا دلتنگشون نمیشم ولی ولسه مادربزرگم ضجه میزنم دست خودم نیست دیووونشم دیگه 

روحش شاد

اره عزیزم واقعا همینطوره خدا رحمتشون کنه 🤲😔 .ااای وای پس مامان کوچولو هستی خودت چه جالب فکر کنم هر ...

اره همینطوره 

کسی متوجه نمیشه ما مادر و پسر هستیم

خب ۱۴ سال اختلاف سنی کمه واقعا

چرا ی پسر دارم ۱۸ ساله  منم ازدواج کردم مادرم مریض شد از غصه ولی بعد کنار اومد متاسفانه بعد چن ...

آخی عزیز دلم چقدر دردناکه الهی خدا پسرت رو برات حفظ کنه الهی که روحش شاد باشه و توهم زودی به زندگی برگردی 

نمیدونم چرا تایپیکاتو که میخونم به خودم میام میبینم صورتم خیسه😔

عزیزم سلام ....

نشر کردن این مطالب نشون دهنده ی اینه هستن آدمهایی ک مشکلاتشون از ما بیشتره ....

واقعا باید صبر داشته باشیم و توکل 

2824
2823
2791
2779
2792