2777
2789
عنوان

التماس دعا دارم برای شفای پدرم

158 بازدید | 11 پست

توروخدا نفری یه حمد بخونید برای شفای پدرم ،امروز رفتن آی سی یو،التماستون میکنم دعا کنید ،خدا برای هیچکس نخواد

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الهی خوب بشن غم و غصه باباها خیلی بده  😔 ممنون میشم تا اینجا ک اومدین برای بابا منم دعا کنید ...

انشاءالله مشکلتون حل میشه

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ان شاءالله حالشون خوب میشه  براشون دعا میکنم

ممنون انشاءالله 

ان شاءالله که به زودی سلامتی کامل رو به دست بیارن 

۵ تا حمد و ۱۴ صلوات به نیت سلامتیشون خوندم❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ان شاءالله که به زودی سلامتی کامل رو به دست بیارن   ۵ تا حمد و ۱۴ صلوات به نیت سلامتیشون ...

انشاءالله، خداخیرت بده انشاءالله 

انشاءالله، خداخیرت بده انشاءالله 

سلامت باشید عزیزم❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز