2777
2789
عنوان

ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
عزیزم این طریق زندگیه  یروز خیلی خوشحال انسان یروز بی نهایت ناراحت ما تا چند روز پیش میزدیم ...

الان یکسال هر روز بدتر از دیروز هر سری افسردگی من بیشتر میشه بی پولی ماهم همینطور الان قرص اعصاب و افسردگی هم دیگه رو من جواب نمیده دنیا برام بی معنا و پوچ شده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
یکسال بیشتره دارم صدا میزنم و هر سری بدتر شده و تصمیم دارم کلا صداش نزنم دیگه  چجوری میگی دوست ...

بجایی دارویی افسردگی ادمایی بد زندگیت رو حذف کن یا سلی کن‌تو خوب باشی (قطعا خوبی)منظورم اینکه حال بدت رو بنداز دور...نمارات رو بخون‌کم کم همینا ارامش میاره تو زندگیت...گه‌گاهی با امام زمان عج حرف‌بزن‌باور کن‌معجزه میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یکسال هر روز بدتر از دیروز هر سری افسردگی من بیشتر میشه بی پولی ماهم همینطور الان قرص اعصاب و ا ...

این مشکلات توی هر خونه ای هست...این دلیل نمیشه که خدا همراه ادم نباشه

چرا فکر میکنی خدا همراهت نیست؟شاید تو پشت کردی به خدا...

بجایی دارویی افسردگی ادمایی بد زندگیت رو حذف کن یا سلی کن‌تو خوب باشی (قطعا خوبی)منظورم اینکه حال بد ...

اگه بخوام آدمهای بد زندگیمو دور بندازم باید اول از همه شوهرم و خواهرم و مادرم و دور بندازم هر نوع بدی که فکر کنی بهم کردن حالا چجوری من اینارو بندازم دور 

چ افکار احمقانه ایی

ممنون از نظرت‌گلم...خدا جواب همه رو‌میده..قرار نیست ما ظاهر زندگی خودمون رو با باطن صفحه ۱۰یه نفر‌مقایسه کنیم...🙂قطعا خدا جواب اونارو ام‌میده ولی به وقتش...

این مشکلات توی هر خونه ای هست...این دلیل نمیشه که خدا همراه ادم نباشه چرا فکر میکنی خدا همراهت نیست ...

چ مشکلاتی یکی از مشکلات ما که همه چیمون به اون بستگی داره پول هست قسط های عقب افتاده بدهی ها خونمون و دارن واگذار میکنن خدا بهم بچه نمیده حالا چجوری خدا همراه من هست و من نمی بینم یا من چجوری به خدا پشت کردم این همه ختم و صلوات و ذکر و همه چیز و امتحان کردم تلاش کردم برای کار پیدا کردن نشد 

عزیزم این طریق زندگیه  یروز خیلی خوشحال انسان یروز بی نهایت ناراحت ما تا چند روز پیش میزدیم ...

دقیقا... منم‌کلی مشکل دارم‌تو زندگیم شاید باز نشن به صلاحم باشه شاید باز بشن درکل باید بسپاریم به خدا به حرفاشم درحدتوانمون گوش بدیم 

اگه بخوام آدمهای بد زندگیمو دور بندازم باید اول از همه شوهرم و خواهرم و مادرم و دور بندازم هر نوع بد ...

خب تو با سیاست باهاشون رفتار کن...زن باید سیاست داشته باشه 😅😅یه رفیقی داشتم‌ ببخشی اینو میگم میگفت اگر با مردا با سیاست و مهربونی و اینا حرف بزنی سط کوچه از خوشحال شلوارشو درمیاره...مردا همینن باور کن‌مثل بچن بعد یه مدت پخته میشن ولی تو فرق داری خانومی خیلیییی کارا میتونی کنی کافیه بلد باشی چطور رفتار‌کنی...میدونم سختی داره ولی خب شدنیم هست 

اگه بخوام آدمهای بد زندگیمو دور بندازم باید اول از همه شوهرم و خواهرم و مادرم و دور بندازم هر نوع بد ...

باور‌کن من اطرافیانم خیلی بهم بدی کردن،مسخره کردن،یا حرفایی پشت سرم زدن که واقعا تعجب کردم ولی خب دیگه بعضیا اینطور اخلاقی دارن باید بشنوی و رد شی و بگی‌خدایا من به تو میسپارم یا خودت ادمش‌کن یا جوابش بده...خداخوب بلده جواب بده

خب تو با سیاست باهاشون رفتار کن...زن باید سیاست داشته باشه 😅😅یه رفیقی داشتم‌ ببخشی اینو میگم میگفت ...

نه عزیز من من هرجور فکر کنی باهاش رفتار کردم ولی هیچ تغییری نکرد منم شدم مثل خودش یه آدم یخ و بی روح و داغون برام هیچ چیز مهم نیست 

فقط من اینارو گفتم فکر نکنی زندگی اون جوری که خدا هر کیو دوست داره سختی بیشتری بهش میده درصورتیکه کاملا غلطه من دختر خالم یکی از این کارا و ذکرایی که میگم و نمیکنه الان برو وضع و اوضاعش ببین هزاران هزار برابر از من بهتره خونه خوب بچه های خور ماشین خوب در صورتیکه اونقدر بخدا نزدیک نیست  

نه عزیز من من هرجور فکر کنی باهاش رفتار کردم ولی هیچ تغییری نکرد منم شدم مثل خودش یه آدم یخ و بی روح ...

نه گلم این چه حرفیه مشخصه تو خیلیم برای زندگیت تلاش کردی ولی خب به خودت فرصت بده دوباره گلم...بجا دارو برو پیش یه روانشناس خوب تو اینستاگرام پیج الو سلام‌مشاوره...یا سلام‌الو مشاوره خیلی مشاورهاشون خوبن ...تو لایق یه زندگی خوبی...بیخیال دختر خالت خودتو بچسب 😇❤😍