«خدایی که من شناختم، دقیقا تو لحظهایی که هیچ امیدی نداری و تاریك ترین لحظاتِت رو تجربه میکنی، اگر دلتو بهش بدی چنان آفتابی به زندگیت میندازه که نورش تمام دنیای اطرافت رو روشن میکنه.✨🧡»
نه میدونی خدا دیگه اون ظالمارو دوس نداره اونقدر بهشون میده که اصلا یاد خدا نیفتن...اخه به جز خدا کیمیتونه اینقدر مارو دوست داشته؟ما که فقط اذیتش میکنیم هیچی همنداریم ولی دوسمون دارره کافیه یخورده دل به بدیم به خدا...هبچیسخت تر از ایننیست که یاد خدا نباشی...هرکاری کنه ادمنمیتونه ارامش داشته باشه
نمیخوام،کل زندگی من لحظات تاریک بود،اگه خدا با من لج نبود حداقل یه قیافه خوب بهم میداد یا در کل یکم زیبایی ظاهری یا حداقل بهم یکم پول یا هوش میداد،وقتی هیچی نداده و از اول باهام لج بوده منمنمیخوام دلمو بهش بدم چون فایده نداره
نمیخوام،کل زندگی من لحظات تاریک بود،اگه خدا با من لج نبود حداقل یه قیافه خوب بهم میداد یا در کل یکم ...
نه عزیزم هم باطنت قشنگه هم ظاهرت،خودت رو با کسی مقایسه نکن اگر قرار بود همه یه شکل بودن که دنیا زیبایی نداشت همین تفاوت ها هست که همه قشنگ شدن...ادم باید خودشو پیدا کنه توانایی هاشوپیدا کنه اونارو به کار بگیره...قرار نیست هممون نابغه لاشیم...میتونیم درحد توانمون به بقیه کمککنیمحتی یه لیخند بیاریم رو لب یکی بازمکلی ارزش داره، خودت رو با اینمدلا مقایسه نکنباور کن چندین ساعت گریم و ارایش میکنن تا جوش و کک ومک صورتشون رو بپوشون...