2777
2789
عنوان

ناامیدی

177 بازدید | 31 پست

«خدایی که من شناختم، دقیقا تو لحظه‌ایی که هیچ امیدی نداری و تاریك ترین لحظاتِت رو تجربه میکنی، اگر دلتو بهش بدی چنان آفتابی به زندگیت میندازه که نورش تمام دنیای اطرافت رو روشن میکنه.✨🧡»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم خدا با ظالماس

نه میدونی خدا دیگه اون ظالمارو دوس نداره اونقدر بهشون میده که اصلا یاد خدا نیفتن...اخه به جز خدا کی‌میتونه اینقدر مارو دوست داشته؟ما که فقط اذیتش میکنیم هیچی هم‌نداریم ولی دوسمون دارره کافیه یخورده دل به بدیم به خدا...هبچی‌سخت تر از این‌نیست که یاد خدا نباشی...هرکاری کنه ادم‌نمیتونه ارامش داشته باشه

اگه بیایی تو زندگی من می فهمی که کور سو نورم وجود نداره 

عزیزم خدا بزرگه و به خودش دل بسپار تو از اون بندهایی خوبشی دوس داره مدام صداتو بشنوه پس واقعا صداش بزن قطعا جواب میده...❤🌱

نمیخوام،کل زندگی من لحظات تاریک بود،اگه خدا با من لج نبود حداقل یه قیافه خوب بهم میداد یا در کل یکم زیبایی ظاهری یا حداقل بهم یکم‌ پول یا هوش میداد،وقتی هیچی نداده و از اول باهام لج بوده منم‌نمیخوام دلمو بهش بدم چون فایده نداره

نه میدونی خدا دیگه اون ظالمارو دوس نداره اونقدر بهشون میده که اصلا یاد خدا نیفتن...اخه به جز خدا کی‌ ...

چه فایده از بس ازیتم کرده منم دیگه یادش نیستم چه فرقی, پس داره؟ دس به طلا میزنم خاک میشه

عزیزم خدا بزرگه و به خودش دل بسپار تو از اون بندهایی خوبشی دوس داره مدام صداتو بشنوه پس واقعا صداش ب ...

یکسال بیشتره دارم صدا میزنم و هر سری بدتر شده و تصمیم دارم کلا صداش نزنم دیگه 

چجوری میگی دوستم داره وقتی دارم داروی افسردگی و اعصاب میخورم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
اگه بیایی تو زندگی من می فهمی که کور سو نورم وجود نداره  

عزیزم این طریق زندگیه 

یروز خیلی خوشحال انسان

یروز بی نهایت ناراحت

ما تا چند روز پیش میزدیم و میخوندیم از خوشحالی ولی یک هفته اس که خبری از خوشحالی نیست.تا چند مدت هم ادامه داره...بعدش دوباره شاد میشیم

این چرخ زندگیه :)

میدونم من تو شرایط شما نبودم ولی خدا که هست کنارتون 😇 ان شاء الله دلت رو شاد کنه گلی بانو

ولی دیگه هیچ امیدی بهش ندارم کلا به هیچ کس امید ندارم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
نمیخوام،کل زندگی من لحظات تاریک بود،اگه خدا با من لج نبود حداقل یه قیافه خوب بهم میداد یا در کل یکم ...

نه عزیزم هم باطنت قشنگه هم ظاهرت،خودت رو با کسی مقایسه نکن اگر قرار بود همه یه شکل بودن که دنیا زیبایی نداشت همین تفاوت ها هست که همه قشنگ شدن...ادم باید خودشو پیدا کنه توانایی هاشو‌پیدا کنه اونارو به کار بگیره...قرار نیست هممون نابغه لاشیم...میتونیم درحد توانمون به بقیه کمک‌کنیم‌حتی یه لیخند بیاریم رو لب یکی بازم‌کلی ارزش داره، خودت رو با این‌مدلا مقایسه نکن‌باور کن چندین ساعت گریم و ارایش میکنن تا جوش و کک ومک صورتشون رو بپوشون...