2777
2789
عنوان

من یه کثافتم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 29 پست

الهی بگردم مامان منم با خواهرم همیشه همینطور بود چون بزرگتر از بقیه خواهر رو برادرها بود همش همیشه از اون‌توقع داشت من واقعا هیجوقت درکش نکردم تا که چند وقت پیش بغضش ترکید که چقدر مامان سرکوفتش میزده الان هم طفلی وسواس شدید داره خیلی زود رنج و عصبیه.اصلا حوصله نداره.دلم براش کبابه.ولی الان که فکر میکنم اره طفلی خیلی بچه بود بهش مامانم سخت میگرفت 

بیش از حد خوبی نکن

بمیرم..کمی شبیه منی شما..فقط بگم گذشته ها گذشته..هی ب قبلا فکر نکن..هیچکسو هم سرزنش نکن..فقط روزی صد بار ب خودت بگو من اونقد قوی هستم ک هیچکس و هیچ حرفی واسم مهم نیست..خیلی مسخره ب نظر میاد اما تاثیر داره قول میدم😁خودتو دوست داشته باش❤

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خودت توهین نکن همه زندگی های سختی های خودشو داره 

من مثل تو بودم باورررر کن خیلی عقده ای وزود رنج بودم 

ولی زیارت عاشورا مدام خوندم به این نیت الان واقعه شخصیتم بهتره

توهم‌حتما امتحان کن

منم به خاطر تربیت اشتباه بابا مامانم‌خیلی به اعتماد به نفس و ترسوام . منم ۳۳ سالمه و یه بچه دارم . و ...

عزیزم میتونی کم کم خودتو عوص کنی

یدفعه نمیشه، ولی اگه الان شروع کنی یکی دوساله میتونی کلی خصوصیات مثبت توخودت ایجادکنی

منم همینجوری بودم ولی روخودم زیاد کارکردم و خیلیییی بهترشدم

عزیزم این لقب چیه به خودت میگی،به این وجود ارزشمند و پر از حساسیت ،تو فقط زودرنجی 

چرا آنقدر خودخوری میکنی اخه،این دنیا بی‌ارزش تر از اونیه که بخوای به حرف کسی اهمیت بدی و هی ناراحت باشی به خاطر رفتار دیگران,خداروشکر عیبتو هم میدونی و کاملا قابله رفعه،چیزه عجیبی نیست،خیلی ها زودرنجن و حساس،و خیلی ها باعث ناراحتیشون میشن،اکر واسه هر حرکت و حرف نا جا آنقدر بهم بریزی که اصلا زندگی نمیکنی!

بی خیال باش به اطرافت چیزی رو سخت نگیر

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
عزیزم میتونی کم کم خودتو عوص کنی یدفعه نمیشه، ولی اگه الان شروع کنی یکی دوساله میتونی کلی خصوصیات م ...

عزیزم امکان داره یه کوچولو تغییر کنه ولی نه زیاد چون وقتی یه اخلاق و رفتاری تو خونته نمیتونی عوضش کنی سخته خیلی

عزیزم میتونی کم کم خودتو عوص کنی یدفعه نمیشه، ولی اگه الان شروع کنی یکی دوساله میتونی کلی خصوصیات م ...

به خدا خودش اراده کنه،به ماهه هم اوکی میشه حتی کمتر 

بیخیال باشه به دنیای اطرافش به هر حرفی توجه نکنه،و روی نبات قوتش زوم کنه و اپنارو تقویت کنه،میبینه تغیراتشو ،و آرامش بیشتر میشه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم روحش شاد🖤🖤🖤

دقیقا عین منی  واقعا حس کردم خودم نوشتم این متنو منم مث تو این مشکلات عدم اعتماد بنفس و زود رنجیو و همش درحال فکر رو دارم 

کتاب خودت باش دختر رو بگیر کمکت میکنه

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️

عزیزم منم مثل تو بودم و هستم... الان خونه ی خودمم ی نصیحت ازین ب بعد سعی کن بهترین خودت برای خودت باشی... و اعتماد ب نفس داشته باشی و دیگه ب هیچکدام از حرفای مادرت محل ندی... قول میدم اوکی بشی... 

باشگاه بورو مثل ایروبیک هم سرت گرم میشه هم شاد میشی هم از محیط خونه کمی دور میشی هم اعتماد ب نفست زیاد میشه موفق باشی... 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
عزیزم امکان داره یه کوچولو تغییر کنه ولی نه زیاد چون وقتی یه اخلاق و رفتاری تو خونته نمیتونی عوضش کن ...

من مشکلات روانی و رفتاری زیادی داشتم، درسته اون چیزا ازبین نمیرن ولی من تونستم خصوصیات مثبتی توخودم بوجود بیارم که اونا رو کمرنگشون کردم 

تکنیکهای موفقیت شاهین فرهنگ رو تو گوگل بزن

دانلود رایگان فایلهای صوتیش هست

زندگی منو واقعا عوض کرد

امضای من بخون حفظ کن 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

نه تو آدم بدی هستی نه مامانت از عمد خواسته که اذیتت کنه گاهی بزرگترا از نا آگاهیشون این رفتارارو با فرزنداشون دارن

تو هم دقیقا خودتو شناختی و دلیل احساسات خودتو پیدا کردی و این خیلی خوبه

سعی کن با گذشته کنار بیای و چیزایی که نیازه رو اصلاح کنی 

واکنشت به مشکلاتت طبیعیه عزیزم و برات آرامش آرزو میکنم

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨

سلام دوست عزیزم من متوجه شدم تو خیلی مهربونی و دل پاکی داری  یه سوال مشاور رفتی و توی این چند سال حالت بهتر شده عزیزم آخه منم مثل این مشکلو میخوام بر طرفم کنم اگه کاری انجام دادی لطفا به من بگو