2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

199 بازدید | 47 پست

امشب قرار بود با عشقم (دوس پسرم)حرف بزنیم یکم مشکلامون حل شه بهم قول داد ک میاد منم تو طول روز ک باهاش حرف زدم همش شوخی و خنده گفتم عزیزم کی میای گفت ساعت12 گفتم باش صب کردم تا اومد وقتی اومد بعد 5دیقه جوابمو میداد منم خیلی ناراحت شدم حتی نگفت ک چرا دیر جواب میده گفتم جایگاه من تو زندگیت چیه گفت بس کن دیگ خستم کردی بعدشم آف شد هرچی زنگ زدم ریجکت کرد 60تا پیام دادم التماس خاهش نیومد ک نیومد آخر سر ی لحظه اومد گفت زنگ نزن احمق خستم کردی با این اخلاق .....هی دعوا درس میکنی خسته م از سر کار اومدم و این حرفا میگفت گریه نکن دیگ میزارم میرم دیگ اصن نمیخام حرف بزنیم گفتم همش از رو دلتنگیه حتی روزی ی ساعتم حرف نمیزنیم دیگ حتی تلفنیم حرف نمیزنیم بعدم خابش برد خاهشا نیاید بگید اویزون و بی ارزش چون خودم داغوونم می‌دونم چقد خودمو له کردم فقط بگید مقصر بودم ؟حرف بدی زدم ؟😭😭😭😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بشین برای کنکور بخون 

وقتی انقد حالم بده همش چطور بخونم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با هم کم حرف میزنید نه واقعا حق داشتی درکت میکنم الان🥺

جدیدا خیلی کم در حد10تا پیام در روز ک نصفش اموجیه😔

به یک گل زیاد آب بدی خراب میشه 

اصلا این غرور لعنتی رو چرا خدا آفریده برای این روزا استفاده کنی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
اره مقصری عزیزم

کجاشو😔

به یک گل زیاد آب بدی خراب میشه  اصلا این غرور لعنتی رو چرا خدا آفریده برای این روزا استفاده کن ...

غرور مونده؟وقتی 60تا پیام دادم قسم و التماس ک بیا دلتنگتم🙃

ای بابا🤦‍♀️ تمومش کن خودت ضربه میخوری یه چیزی میدونم که میگم تمومش کن اون برات ارزش قائل نشده ولش ...

ارزش قائل نشدن هیچی چرا لهم می‌کنه بخدا من قصد بحث نداشتم شعورم میرسید خستس ولی دیر جواب داد بهم ریختم گفتم جایگاهمکجاست اونم رفت

غرور مونده؟وقتی 60تا پیام دادم قسم و التماس ک بیا دلتنگتم🙃

خب دیگه انجام نده این درس شد برات دیگه اینجوری نکنی فرزندم 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
کجاشو😔

اینکه وقتی یه آدم برات وقت نمیذاره خواهش میکنی وقت بذاره 

ببین بحث آویزونی نیست توام علاقه مندی ولی وقتی اولویتش نیستی به هررررر دلیلی خب بیخیال شو

یه رستوران رو به هر دلیلی از غذاش خوشت نیاد نمیری حالا صاحب رستوران هر روز بیاد بگه تورو قررررررررآن بیا اینجا غذا بخور خب بیشتر ازش بدت میاد حتی دیگه از دم رستورانشم رد نمیشی

به خاطر خودتم که شده حتی به خاطر حفظ رابطتم ک شده مجبوری ازش فاصله بگیری و به خودت و زندگیت برسی

اونی که مسبب حال بدته رو حذف کن 

مگ میتونم😔