2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 47 پست
ارزش قائل نشدن هیچی چرا لهم می‌کنه بخدا من قصد بحث نداشتم شعورم میرسید خستس ولی دیر جواب داد بهم ریخ ...

عزیزم میدونم که ناراحت شدی ولی من یکی و دوست داشتم گاهی وسطه چت میرفت میخوابید گاهی پیام میدادم یک ساعت میکشید سین کنه ۵ دقیقه که دیگه چیزی نیست یه خورده تحمل کن

کات کن چرا خودت انقدر کوچک میکنی

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه وقتی یه آدم برات وقت نمیذاره خواهش میکنی وقت بذاره  ببین بحث آویزونی نیست توام علاقه مند ...

هه چون بعد اون حرفم یهو رفت فک کردم واقعا مقصرم یا عصبیش کردم ب من میگ خستم خابم میاد ولی از اون طرف 45دیقه رد تماس زد فقط ولی آنلاین نشد😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
کات کن چرا خودت انقدر کوچک میکنی

چون خیلی دوسش دارم😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
هه چون بعد اون حرفم یهو رفت فک کردم واقعا مقصرم یا عصبیش کردم ب من میگ خستم خابم میاد ولی از اون طرف ...

حرفامو دوباره بخون

ماهی رو هرچی سفت تر بگیری بدتر لیز میخوره از دستت واسه اینکه نگهش داری مجبوری ازش فاصله بگیری

عزیزم میدونم که ناراحت شدی ولی من یکی و دوست داشتم گاهی وسطه چت میرفت میخوابید گاهی پیام میدادم یک س ...

آخه می‌دونه چقد حساسم وقتی میگ من ذوق داشتم باهات حرف بزنم ریدی بش پ چرا دیر جوابمو میداد حداقل می‌گفت ک دلیلش چیه

حرفامو دوباره بخون ماهی رو هرچی سفت تر بگیری بدتر لیز میخوره از دستت واسه اینکه نگهش داری مجبوری از ...

ینی بدتر نمیره؟😔

واقن ک چ کاریه صدتا پیام و زنگ خب هم یارو پیش خودش فک میکنه خیلی شاخه هم تو نچسب تر میشی خودتو بالا بگیر کسی ک واسه خودش ارزش قائل نشه چطور دیگران میتونن براش قائل شن؟!

DYSTOPIA
دوس پسرو باید گذاشت آشغالی ببرتش  دوس پسر فقط یعنی اذیت و سواستفاده ازت بشین سر درست بوقتش ک ...

میدونم خوب نیس منم اهلش نبودم اصن ب پسر جماعت محل نمیدادم ولی خب دوسش دارم😔

آخه می‌دونه چقد حساسم وقتی میگ من ذوق داشتم باهات حرف بزنم ریدی بش پ چرا دیر جوابمو میداد حداقل می‌گ ...

ای بابا🤦‍♀️

تازه از سره کار اومده شاید صداش کردن کارش داشتن شاید داشته با دوستش چت میکرده حواسش پرت شده شاسد رفته لباسشو عوض کنه هزار تا دلیل هست

واقن ک چ کاریه صدتا پیام و زنگ خب هم یارو پیش خودش فک میکنه خیلی شاخه هم تو نچسب تر میشی خودتو بالا ...

من اینکارو کردم چون میدونستم اگ زنگ و پیام نزنم نمیاد خب دلتنگشم بودم میگم چند روزه حرف نزدیم😔