نیکتا ۵ روزه گذشته ی رابطه سطحی داشتم بنظرت باردار نیستم خاهش میکنم حستو بگو دارم میمیرم اگه پربود م ...
۵ روز اشکال نداره
آخه من بهت چی بگم چرا انجام دادی رابطه رو تو به فکر خودت نیستی، ولی نگران نباش من چیز خاصی حس نمیکنم ولی اگه خودت شک داری بی بی چک بگیر ببین مطمئن شو
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
استرس دارم استرس تو چیزی حس نکردی؟ بنظرت تا اخر این هفته پریود میشم؟
آره به نظرم میشی نگران نباش انشالله بشی
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
نمیتونی بگی زمانشو همه میگن همینو ولی من بیخودی استرس گرفتم بنظرت تا این هفته تا چقد دیگ میشم تروخدا ...
عزیزم حداکثر دو هفته میشی نگران نباش با این استرسی که تو داری احتمالا هورمون هات کلا بهم ریختن
اره خیلی استرس دارم بعد فامیلمون فوت کرد شوک بهم وارد شد بهم ریختم کلا حست گف تا دوهفته دیگه میشم؟
آره عزیزم نگران نباش