آخه عزیزم من اصلا نمیدونم برای تو چه اتفاقی افتاده ،من فقط حس میکنم تو انشالله دو هفته بعد پریود میشی
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
ن اتفاق خاصی نیفتاد منی ریخته نشده من چون ۵ روز عقب انداختم استرس گرفتم بدجور چون توم حست خوبه گفتم ...
نه نگران نباش میشی
میگم نامزد کردی یا هنوز نه تو دوران آشنایی هستی
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
ن دوسه ساله باهمیم هنوز امید وارم زود ازدواج کنیم ولی خب شرایط نیس بنظر تو ۳ ماه دیگ ازدواج داریم یا ...
فعلا نه عزیزم تو این ۳ ماه به خاطر شرایطش وسنش ولی انشالله خبر ازدواجت رو بشنوم 😍
عزیزم چرا زندگیت رو با حس ششم داری تعین میکنی از نظر من میشی از نظر پزشکان ۱ماه ...
سلام عزیزم منم میخام یکاری و انجام بدم مرددم حستو میگی؟
من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂
🌹بنظرت اصن تو اون فکره بی صاحابش ب ازدواج با من فک میکنه؟ ک بیاد خاستگاری و اینا؟😂 ادم درونگراییه ...
آره به نظرم فک میکنه، به هر حال بزرگ خونه هست مشکلات ام خودش داره سنشم کمه
سلام عزیزم منم میخام یکاری و انجام بدم مرددم حستو میگی؟
عزیزم خودت بلاتکلیفی و دو دل به نظرم ۵۰ ۵۰ باشه
بیشتر بهش فک کن
به به مبارکه مواظب باش حسش خطرناک نباشه کار دستت بده😅
عزیزم خودت بلاتکلیفی و دو دل به نظرم ۵۰ ۵۰ باشه بیشتر بهش فک کن
میخام برم خونه مادرم چند روز دیگه ترس بیماری داردارم،
من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂