2777
2789
پس مشکلی ندارم ن؟ از لحاظ بارداری و اینا؟

آخه عزیزم من اصلا نمیدونم برای تو چه اتفاقی افتاده ،من فقط حس میکنم تو انشالله دو هفته بعد پریود میشی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
آخه عزیزم من اصلا نمیدونم برای تو چه اتفاقی افتاده ،من فقط حس میکنم تو انشالله دو هفته بعد پریود میش ...

ن اتفاق خاصی نیفتاد منی ریخته نشده من چون ۵ روز عقب انداختم استرس گرفتم بدجور چون توم حست خوبه گفتم ببینم پریود میشم یا ن🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اتفاق خاصی نیفتاد منی ریخته نشده من چون ۵ روز عقب انداختم استرس گرفتم بدجور چون توم حست خوبه گفتم ...

نه نگران نباش میشی 

میگم نامزد کردی یا هنوز نه تو دوران آشنایی هستی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
نه نگران نباش میشی  میگم نامزد کردی یا هنوز نه تو دوران آشنایی هستی

ن دوسه ساله باهمیم هنوز امید وارم زود ازدواج کنیم ولی خب شرایط نیس بنظر تو ۳ ماه دیگ ازدواج داریم یا خاستگاری میکنه ازم؟

ن دوسه ساله باهمیم هنوز امید وارم زود ازدواج کنیم ولی خب شرایط نیس بنظر تو ۳ ماه دیگ ازدواج داریم یا ...

فعلا نه عزیزم تو این ۳ ماه به خاطر شرایطش  وسنش ولی انشالله خبر ازدواجت رو بشنوم 😍

فعلا نه عزیزم تو این ۳ ماه به خاطر شرایطش  وسنش ولی انشالله خبر ازدواجت رو بشنوم 😍

🌹بنظرت اصن تو اون فکره بی صاحابش ب ازدواج با من فک میکنه؟ ک بیاد خاستگاری و اینا؟😂 ادم درونگراییه بروز نمیده پدر منو دراورده

عزیزم چرا زندگیت رو با حس ششم داری تعین میکنی  از نظر من میشی  از نظر پزشکان  ۱ماه ...

سلام عزیزم منم میخام یکاری و انجام بدم  مرددم حستو میگی؟

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

🌹بنظرت اصن تو اون فکره بی صاحابش ب ازدواج با من فک میکنه؟ ک بیاد خاستگاری و اینا؟😂 ادم درونگراییه ...

آره به نظرم فک میکنه، به هر حال بزرگ خونه هست مشکلات ام خودش داره سنشم کمه

سلام عزیزم منم میخام یکاری و انجام بدم  مرددم حستو میگی؟

عزیزم خودت بلاتکلیفی و دو دل به نظرم ۵۰ ۵۰ باشه 

بیشتر بهش فک کن

اره امروزم ک تولدمه 😂 نیکتا حسشو بهم هدیه داد 

به به مبارکه مواظب باش حسش خطرناک نباشه کار دستت بده😅

عزیزم خودت بلاتکلیفی و دو دل به نظرم ۵۰ ۵۰ باشه  بیشتر بهش فک کن

میخام برم خونه مادرم چند روز دیگه ترس بیماری داردارم،

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂