2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی آخه طرف ما دخترا زود ازدواج میکنن من خودم معلمم سال اول تدریسمه یه خواستگار دارم خیلی دوسم دا ...

اگه‌شغلش درامدش‌خوبه .عالیه‌که

اصلابه این‌حرف نرو‌عزیزم‌..اینا‌ببخشید عقب‌موندن‌که ۲۳ رو بگن‌ دیرشده...باباچشونه‌مردم

من کلا‌خودم‌ازدواجی‌نبودم.ولی‌درکل‌هرکیم‌تاالان‌اومد‌برنگشت..تویه بازه‌معرفت میفرسواد روزی۲.۳موردیاتو عروسیاو....شماره‌میگرفتن‌نمیومدن.یکی بزور از خودم گرفت.یکی از زن‌داداشم‌گرفت.فامبلا‌زن داداشم.برنمیگشتن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

برو پیش دعا نویس مطمئن البته اگه مطمئنی که همزاد داری

رفتم خیلیم رفتم افاقه نکرد 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
اگه‌شغلش درامدش‌خوبه .عالیه‌که اصلابه این‌حرف نرو‌عزیزم‌..اینا‌ببخشید عقب‌موندن‌که ۲۳ رو بگن‌ دیرشد ...

نمیدونم شاید آخرش با شغل آزاد ازدواج کنم 

زنگ بزن دفتر آقای سیستانی با آقای حسنی مشورت کن

تو گوگل بزنم هست ...مرسی دستت درد نکنه 🙏🏻

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

۴اسی‌جان‌من‌از اولم‌میگفتم ۲۸.۲۹

چون ببین‌زمانی‌که‌ما ۲۰سالمون‌بود اکثرابچه‌ها همکلاسی دانشگاه‌مجرد‌بودن.الان‌نمیدونم‌چشون شده

وقتی بچه‌بودیم‌همه‌بزرگا شوهرمیکردن.الان‌بزرگ شدیم‌همه‌بچه‌ها

بعدم تواین سایت ببین.چقد‌خیانت چقددروغ چقدد طلاق و....عاقلانه تصمیم‌بگیر.منم‌اگه‌میخواستم فقط به اسم شوهر شوهرکنم.باورکن موردهاییداشتم گه‌خودم‌رد کردم.خوبم بودناا شاید ازنظر بقیه‌اما ازنظرمن‌نه.تاوقتیم‌پیدانکنم ازدواج‌نمیکنم.کیا‌پشت سرت حرف‌میزنن فامیل‌دیگه‌خاله عمه‌زن عمو‌عمه‌داایی بچه‌هاشون.اگه‌میخواستم مثل شوهرا اونا پیداکنم  الان دوتابچه‌داشتم...ولی نه‌من‌نمیخوام شوهرکنم.من‌میخوام‌ازدواج‌درست‌کنم‌که بعداپشیمون‌نشم.مهمم‌نیس بگن‌دیر شده و... که میگن پشت سرم ولی مهم‌نیس.گاهی ناراحت میشم ولی باز انتخاب اونارو میبینم‌ اصلا حسرتی نمیخورمولی‌اگه‌برمیگشتم قبل بنظرم ۲۵اینا خوب بود.نه‌اینکه سن اینا ها..اینکه وقت داشتم مثلا‌۳.۴.۵سال بچه‌نیارمیا ۱سال عقدبمونم‌نامزد‌بمونم..ولی الان هول هولکی میشه بخاطر سن‌مادر شدن‌میگم‌یعنی و خطراتش.و.رنه این‌همه ادم بالای ۴۰باردارمیشن وسالمن

البته ظاهرم کمتر میزنه خداروشکر

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم