2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرا خیلی گناه دارن بیشتر از خودم دلم برای مادرم میسوزه

وای دقیقااااا.گاهی بحاطر اون ناراحت‌میشم‌تا خودم.چقدشبیههم‌هستیم

تو هنوز سنت کمه ازنظرمن.من‌همسن توبودم‌میگفتم‌بچم.من‌۳۰شدم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌸🌸🌸🌸به نیت شما دوستان🌸🌸🌸🌸

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
۲۳اخه طرف ما به دختر ۲۳ساله میگن ترشیده

امان از این حرفها😑😔😒

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
ان شاءالله يه بخت عالى نصيبت بشه هر چه زودتر چله اينا ميگيرى؟

مرسی عزیزم.بله‌هم خودم‌هم‌مامانم‌نمیشهچندسال

البته من  زود دوس نداشتم ۲۳ اینامیگفتم‌بچم.۲۶میگفتم زوده هول نکنیدازوقتی اومدم‌نی‌نی‌سایت۲۷اینا کلانظرم عوض شد

ولی درکل‌ارهمون‌۲۳تاالان‌هرکی‌اومد‌برنگشت.جز‌۴.۵موردخوب نبودن

خوبم‌زیادداشتم.که‌خودشون‌پسندکرده‌بودن.یا‌حالا‌معرف بودن.روزی ۲.۳مورد‌زنگ‌میزد نمیومدن

ظاهرم‌کمتر‌سنم‌میزنهمیگن‌نهایت ۲۵.۲۶ کمترم‌گفتن‌حتی

وای دقیقااااا.گاهی بحاطر اون ناراحت‌میشم‌تا خودم.چقدشبیههم‌هستیم تو هنوز سنت کمه ازنظرمن.من‌همسن تو ...

میدونی آخه طرف ما دخترا زود ازدواج میکنن من خودم معلمم سال اول تدریسمه یه خواستگار دارم خیلی دوسم داره ولی کارمند نیست مطمئنم خانواده م قبول نمیکنن 

یعنی چی🙄

همزاد گاهی مشکل میشه برا ازدواج یه جنه که با آدم به دنیا میاد بعضیا ندارن 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
۲۳اخه طرف ما به دختر ۲۳ساله میگن ترشیده

افکارشون‌پوشیدس...۳۰هم‌ترشیده نیس ایناچیه

اصلااین‌حرف برای ۶۰ساله هم‌زشت

من‌همسن‌تومیگفتم‌زوده نمیخوام