2777
2789
عنوان

ازدواج

276 بازدید | 55 پست

سلام دوستان دلم خیلیییییی گرفته هر کس میاد خواستگاریم پشت سرشم نگا نمیکنه و من یه مدت افسرده میشم همین چند روز پیش با خواستگارکم چت میکردم یهو امروز دیدم بلاکم کرده بعد چند ساعت پیام فرستاد متأسفانه جور نشد آخه مگه من چمه مادرم اینقدر ناراحته و میدوننم گریه میکنه میگه دوس دارم عروسیتونو ببینم 

هر کسی این متن رو برام دعا کنه خدا یکیو سر راهم قرار بده بمونه برای همیشه 😔

باز تو خواستگار داری من هیچی

توکلت به خدا باشه

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی دقیقا‌مثل منی.از اول تاالان‌هرکی اومد‌برنگشته.میدونم‌مادرم‌ناراحته.التماس میکنه به خدا ارزوشو براورده‌کنه.میگه تا زندم‌دوس دارم عروسیتونو ببینم خوشبختیتو ببینم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

کاش منم خواستگار نداشتم باور کن اعتماد به نفسم تموم شده

چند سالته؟

شاید اونی که باید بیاد هنو نیومده

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
اسی دقیقا‌مثل منی.از اول تاالان‌هرکی اومد‌برنگشته.میدونم‌مادرم‌ناراحته.التماس میکنه به خدا ارزوشو بر ...

مادرا خیلی گناه دارن بیشتر از خودم دلم برای مادرم میسوزه