2777
2789
عنوان

شکاک

227 بازدید | 37 پست

ی ادم شکاکیم نسبت ب نامزدم دوددیقه بیشترانلاین بمونه فکرمیکنم بادخترچت کرده بخاد پشت خطش بیفتم دگ بدترمیگم تماسووصل کن بمنم بدونم دخترنیس تصویری حرف بزنه بارفیقش میگم اسکرین بده کوتاه اومده دربرابرم اماهشدار داد ک بزارم کنارنمیتووووونم اصلا بدبینم بدباورم میگم باورت دارم اره نیم ساعت نمیگذره میگم باکی چت کردی چرادیرسین کردی واقعا ازاین وضعیت خستم راهنمایی درست میخوام ممنونم ابجیای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی حساس نباش و بهش گیر نده سرد میشه دایی من بخاطر همین موضوع میخواد همسرشو طلاق بده 

من بااینکه میدونم همسرم با یکی دیگه هم رابطه داره آنقدر بهش گیر نمیدم 

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

راهش مشاورس وروخودت کار کن مثلا دیر سین کرد بگو دسش بنده مثبت فک کن سخته ولی باید تلاش کنی اگه دوسش داری جون خستش میکتی با این رفتارت اگه تلفنش اشغال بود مثبت فک کن چرا دختر آخه ینی جه این فکر 

خدایا رگ گردنمو بیخیال بغلم کن♡میشه یه صلوات بفرستی
گریع م میگیره دگ میگم عوض میشم اما نه دروغ

منم خیلی تلاش میکنم خودمم بیشتر اذیتم تا شوهرم ولی تا حالا که درس نشده

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊