2777
2789
عنوان

امید برای درمان سرطان خون

493 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.

پدربزرگم ۷۰ سالش هست کوه و ایتا میرفتع و سرحال چند ماهی فهمیدن سرطان داره و حالش بده.

کسیهست که فردی تو این سن تو اقوامشون به این بیماری دچار شده و خوب شده باشه؟

مردی که تو کوه و اینا میرفته رو از امروز لاستیک میکردن همه جاش درد میکرده و خیلی خجالت داشته پیش دامادش. 

داست فقط نگاه سقف میکرد و اشک میریخت اروم

دلم داشت تیکه میشد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفا بده انشالا ولی احتمال خوب شدنشون کمه متاسفانه

واقعا یعنی هیچ امیدی نیست!!!

ما یه دختر بچه تو اقوام دورمون هست کلا هشت سالشه بچه سرطان خون گرفته خیلی هم خرجش میکنن..فک کردم جای امیدی داره😢😔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
واقعا یعنی هیچ امیدی نیست!!! ما یه دختر بچه تو اقوام دورمون هست کلا هشت سالشه بچه سرطان خون گرفته خ ...

نه عزیزم اون خیلی امید هست چون بچه و در خال رشد بدن میتونه خودش یه چیزایی رو بازسازی کنه ولی ۷۰ سال که هیچ

ما هم یکی تو فامیل شوهرم بود 7 سالگی  متوجه شدن مادرش همش با باباش دعوا می‌کرد که این ژن شما بوده بهش ارث رسیده افسرد شد طلاق هم گرفتن الان  ولی چند وقت پیش  دیدم  170 قدش بود خوشگل دارو سازی قبول شده رفته دانشگاه خوب شد