2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
منم موافق تک فرزندی نیستم به نظرم واسه اینکه بچه اول تنها نباشه و البته اگر امکانات خوبی داشته باشیم ...

منم بچه های تک فرزند موفق دیدم.دختر خودم چون یکی بود تو سن پایین کلی براش وقت میذاشتمو نسبت به هم سن و سالاش توی یه سری چیزا چلوتر و موفق تر بود اما خب به آیندش که فکر کردم دیدم صلاح نیست تک فرزند باشه.درسته مثل قبل نمیتونم به رشد مهارتهای دخترم برسم ولی با به دنیا مدن داداشش از نظر روحی رشد کرد و با اینکه هنوز هم مدرسه نمیره ولی یاد گرفته توی کارای شخصیش استقلال داشته باشه.یاد گرفته قانع باشه،از خود گذشتگی داشته باشه و...البته حتما منظور استارتر هم فقط صرف بچه به دنیا آوردن نبوده حتما که پشتش فکر و اندیشه ی قوی دارن که روخ و جسمشونو با اراده کرده.خدا به منم سلامتی بده نیت دارم تا چهار تا حتما داشته باشم.لا اقل نوه هام خاله و عمه و دایی و عمو داشته باشن.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
منم بچه های تک فرزند موفق دیدم.دختر خودم چون یکی بود تو سن پایین کلی براش وقت میذاشتمو نسبت به هم سن ...

با چهار تا که شدیدا مخالفم ، اما شما دوست داری ۴ تا بیار ، از لجاظ منطقی و رواشناسی پدر و مادری که شرایط مالی خوبی و امکانات خوبی هم داشته باشن ۳ تا رو بتونن خیلی خوب ساپورت کنن . واله ما که منطق شما رو نفهمیدیم اما عمه و خاله و دایی کجا بود تو این دوره زمونه ، اینقدر مشکلات زیاده هر کسی حواسش به زندگی خودش باشه و اینکه الان کرونا اومده با این همه مشکلات فردا یه مریضی دیگه واقعا دنیا جای قشنگی واسه بچه ها نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با چهار تا که شدیدا مخالفم ، اما شما دوست داری ۴ تا بیار ، از لجاظ منطقی و رواشناسی پدر و مادری که ش ...

اتفاقا من واسع اینکه  دنیا رو قشنگ کنم برا بچه ی اولم یه فرزند دیگه رو باردار شدم.در مورد داشتن فرزندان بعدی اگر توان جسمیم بهتر بشه حتما تا سه و اگر بچه هام بزرگتر شدن و کمک بودن مسرم که فرزند چهارم رو داشته باشم.آخه یه مدت خوبیها و بدیهای فرزند کم یا زیاد داشتن برام سؤال شده بود.اگر فرصت پیدا کردم حتما در این زمینه تاپیک میزنم نا بیشتر و دقیق تر بپردازم و از نظرات عزیزای دیگه هم استفاده کنیم

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز