اصلا از بچه سیر نمیشم انقد بی عارو دردم که حد نداره
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
من ۱۸ سالگی دخترم به دنیا آمد. دومی ۲۴ سالم بود مردم وزنده شدم😔😔بچه دوست دارم ولی نمیتونم بیارم .عوارضاتم کشیدم الان که ۳۶ سالمه اصلان حوصله یه بارداری .ویار درد ندارم مخصوصا بچه بیا تر خشک کن دایم باید سینه ات تو دهنش باشه حالم بهم میخوره حس میکنم خسته ام الان دیگه وقته استراحتمه
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر خیلییییی شکر ولی چرا پسرم امد زندگی ما تغییر نکرد😞 اصلا اهل بریز بپاش هم چشمی نیستیم ولی ...
شاید بلایی از سرتون رفع شده خودتون نمیدونید
شاید هم قراره در آینده خیرش برسه
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
انشااله برای گشایش توزندگی ذکر استغفار رو زیاد بگو
اگه هم اهل نمازی نمازتو اول وقت بخون
من همیشه فکر میکنم وقتی پیر شدم 🤕 اگه فقط دو تابچه داشته باشم بیچاره بچه هام ...
باور کن اگر فکر میکنی بچه زیاد داشته باشی مثلم ۴ تا یا ۶ تا هیچ کدومشون به دادت نمیرسن الا یکیشون اینو دنیا ثابت کرده مادر شوهر من ۸ تا بچه داره فقط فقط شوهرم وبرادرشوهر بزرگتر از خودش با یکی از خواهرش به دادش میرسن از هر بابتی ولی اون یکیا انگار نه انگار .عمل کرد پسر بزرگش نرفت دیدنش.مهم تربیته .من خداروشکر از بچه هام خیلی خوبن احترامم میکنن .حرف گوش میدن .
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏