2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست

خداروشکر خیلییییی شکر

ولی چرا پسرم امد زندگی ما تغییر نکرد😞

اصلا اهل بریز بپاش هم چشمی نیستیم ولی پیشرفتیم نمیکنیم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

من ۱۸ سالگی دخترم به دنیا آمد. دومی ۲۴ سالم بود مردم وزنده شدم😔😔بچه دوست دارم ولی نمیتونم بیارم .عوارضاتم کشیدم الان که ۳۶ سالمه اصلان حوصله یه بارداری .ویار درد ندارم مخصوصا بچه بیا تر خشک کن دایم باید سینه ات تو دهنش باشه حالم بهم میخوره حس  میکنم خسته ام الان دیگه وقته استراحتمه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم مثل شما دو تا دختر دارم دومی خودش اومد با پیشگیری کامل ،هنوزم که ۱۸ ماهشه من با اذیتاش کلافه میش ...

چند سالته ؟ اگه فکر کنی بچه یه خودته ۹ ماه نگرش داشتی شیطونو نعلت کن .خدای نکرده خدای نکرده خدا پسش بگیره میتونی تحمل کنی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خداروشکر خیلییییی شکر ولی چرا پسرم امد زندگی ما تغییر نکرد😞 اصلا اهل بریز بپاش هم چشمی نیستیم ولی ...

شاید بلایی از سرتون رفع شده خودتون نمیدونید 

شاید هم قراره در آینده خیرش برسه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

شاید بلایی از سرتون رفع شده خودتون نمیدونید  شاید هم قراره در آینده خیرش برسه

شاید

از خدا میخوام ت زندگیم گشایش شه واسه دومی اقدام کنم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من ۱۸ سالگی دخترم به دنیا آمد. دومی ۲۴ سالم بود مردم وزنده شدم😔😔بچه دوست دارم ولی نمیتونم بیارم .ع ...

من همیشه فکر  اینو میکنم که وقتی پیر شدم 🤕

اگه فقط دو تابچه داشته باشم 

بیچاره بچه هام باید 

به من برسن؟ به شوهرم برسن؟ به زندگی خودشون برسن ؟، چیکار کنن😬😩

واای خدایا الهی هیچ پدر مادری ، راهی خونه سالمندان نشه

شاید از خدا میخوام ت زندگیم گشایش شه واسه دومی اقدام کنم

انشااله برای گشایش توزندگی ذکر استغفار رو زیاد بگو

اگه هم اهل نمازی نمازتو اول وقت بخون

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

انشااله برای گشایش توزندگی ذکر استغفار رو زیاد بگو اگه هم اهل نمازی نمازتو اول وقت بخون

خدا قبول کنه نمازم همیشه خوندم

همسرم خیلی مقید ۸سال  ازدواج کردیم نماز شبش ترک نشد

خدا قبول کنه ودستمون بگیر بحق ۵تن💚

من همیشه فکر میکنم وقتی پیر شدم 🤕 اگه فقط دو تابچه  داشته باشم  بیچاره بچه هام ...

باور کن اگر فکر میکنی بچه زیاد داشته باشی مثلم ۴ تا یا ۶ تا هیچ کدومشون به دادت نمیرسن الا یکیشون اینو دنیا ثابت کرده مادر شوهر من ۸ تا بچه داره فقط فقط شوهرم وبرادرشوهر بزرگتر از خودش با یکی از خواهرش به دادش میرسن از هر بابتی ولی اون یکیا انگار نه انگار .عمل کرد پسر بزرگش نرفت دیدنش.مهم تربیته .من خداروشکر از بچه هام خیلی خوبن  احترامم میکنن .حرف گوش میدن .

خدا قبول کنه نمازم همیشه خوندم همسرم خیلی مقید ۸سال  ازدواج کردیم نماز شبش ترک نشد خدا قبول ک ...

چه خوب 😫😫😫😫خوش اخلاقه؟

باور کن اگر فکر میکنی بچه زیاد داشته باشی مثلم ۴ تا یا ۶ تا هیچ کدومشون به دادت نمیرسن الا یکیشون ای ...

دمت گرم     نگرانی منم همینه 

از ۸ تا بچه ،یکی شون شده کمک دست پدرمادر 

ماها که ۲ تا داریم چه بلایی سرمون میاد😭

چه خوب 😫😫😫😫خوش اخلاقه؟

مهربون خانواد دوست بله اخلاقش خوبه ولی نباید باهاش لج کنی. طاهری اصلا بهش نمیخوره انقدر مقید باشه