2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
ماشالله  ولی به الان نگاه نکنین به فکر آینده و خونه و ماشینشونم باشین

مگه پدر مادراى ما برامون ماشين و خونه خريدن؟؟!!! من با چند فرزندى مخالفم البته براى خودم به بقيه كار ندارم هر كس هر چقدر دوست داره بياره ولى واقعا اين استدلال خيلي غلطه كه به فكر ماشين و خونه بچه باشين!! اون خودش يك انسلن مستقل ميشه كه بايد براى ساختن اينده و زندگيش تلاش كنه قرار نيست همه چيز اماده بذارن تو بغلش!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم خوشبخت بشی عزیزم

ممنون گل❤😘

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
اینا هیچی موندم جواب جاریمو چی بدم اگه بفهمه باردارم آبرومو میبره  سر دومیم مسخره ی عالم وآدمم ...

خب بگه! مهم خودت و شوهرت هستید. بعدا که نشست حسرت شما رو خورد، خودش عذرخواهی میکنه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
با کی قرار داشت؟؟

عه با قرار قبلی میاد ؟؟؟

اخه دیدم شما یجوری گفتی تا اون موقع امام زمان (عج) ظهور کرده نگو با شما قرار گذاشته 😐😐😐

به ولله هیچکس زمان ظهور حضرت رو نمیدونه

با این حرفا موجبات خنده بقیه رو فراهم نکنید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
منم اگه مامان بشم اینماه یه چند روز باهم فاصله داریم...اخرین پریت کی بود گلم ....من هفده بهمن

عزیزم ..انشاءالله... من ۲۰ بهمن اخری بود

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
واااای انشالله انشالله چه انرژی مثبتی😍😍😍😍😍😋😋

منکه خیلی امید دارم عزیزم. اصلا آینده ای نمیتونم ترسیم کنم بدون آقا. حتی تا یکسال دیگه هرچی تو ذهنم میاد ناخودآگاه میگم امام تا اون موقع حتما اومده❤️❤️ ان شاء الله خواست خدا هم همین باشه 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

رزاقیت و قدرت خدا رو باور ندارید؟

اخه اطراف خیلی خانواده ندار میبینم ک چندتا بچه دارن خیلی سخت.

کاش خدا اول روزیش بفرست بعد بچه رو

کلی چله گرفتم اوصامون بهتر شه ب عشقه بجه دوم یعنی هلاکم ولی جرات ریسک ندارم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
عه با قرار قبلی میاد ؟؟؟ اخه دیدم شما یجوری گفتی تا اون موقع امام زمان (عج) ظهور کرده نگو با شما قر ...

من گفتم؟؟؟ 

اون عزیزی که گفتن از روی امیدواری گفتن شما میگی قرار بود بیاد گفتم شاید همچین چیزی شنیدید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

زمان جنگ هم قرار بود بیاد نیومد ☹

میاد عزیزم... الان خیلی نزدیکیم به احادیث امامان در مورد آخر الزمان... باز میشه این در صبح میشه این شب... ان شاء الله خدا قابل بدونه آقا رو بهمون برگردونه❤️

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خب بگه! مهم خودت و شوهرت هستید. بعدا که نشست حسرت شما رو خورد، خودش عذرخواهی میکنه.

اینطور میگی عزیزم ولی اینکه تو جمع های خانوادگی هی مسخرت کنه و بقیه رو باخودش همراه کنه خیلی خورد و شکسته میشی

خودش ی بچه داره ۱۵سالشه دیگه بچه دار نشده

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

مگه پدر مادراى ما برامون ماشين و خونه خريدن؟؟!!! من با چند فرزندى مخالفم البته براى خودم به بقيه كار ...

زمان شما با الان فرق میکنه حتی در آینده بدترم میشه

وقتی کشور جوریه که طرف خودش نمیتونه با کار و تلاش به رفاه اولیه برسه مجبوره کمک بگیره