2777
2789
عنوان

كيا ميان از فردا رژيم هفت روزه جنرال موتورزو بگيريم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 70 پست

https://seemorgh.com/lifestyle/style-and-beauty/fitness/243702-رژیم-لاغری-7-روزه-ای-که-8-کیلو-وزن-تان-را-کم-می-کند 

اينم رژيم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وزنت بر اساس قدت باید بشه 67. باور کن توپر از لاغری بهتره. منم 52بودم الان شدم 65 تازه شوهرم میگه خی ...

من ۷۲ بودم الان یک ساله این شدم...خودم دوس دارم کمترکنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن 67

قد 169

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من ۷۲ بودم الان یک ساله این شدم...خودم دوس دارم کمترکنم

آهان. آخه من نمیدونستم چاق شم خوب میشم شمارو نمیدونستم🙏🙏

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بی خوابی میاره ها؟ من خودم امتحان کردم.

بعد لاغرم کردی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من الان رژیم روزه گرفتم فعلا که خوبه من ۱۶۶وزنم ۶۷میخوام بشم ۶۰ صبحانه فقط آب هویج میخورم ناهار هیچ ...

چندکیلو تاالان کم کردی؟