2777
2789
عنوان

كيا ميان از فردا رژيم هفت روزه جنرال موتورزو بگيريم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 70 پست
بر میگرده   من شوک  تخم  مرغ گرفتم  یک کیلو یه روزه  کاهش داشتم  ...

نه اب خيلي بايد بخوري اب كم خوردي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رژیمش چطوری هست ؟

فقط هوا میخوری 🙄🙄🙄

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
۸ کیلو تو یه هفته؟ نکن این کار رو. فقط به خودت آسیب میزنی 

نه عزيز نوشته حد اكثر پرسوجو كردم عموما بين ٣-٥كيلوس

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من هسم چ جوریه؟ ۱۶۷ ۶۱ میخام‌۵۰ بشم

وزنت بر اساس قدت باید بشه 67. باور کن توپر از لاغری بهتره. منم 52بودم الان شدم 65 تازه شوهرم میگه خیلی خوب شدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

موز هم گرون شده دوستان تو این رژیم باید بیست تا موز بخوری 😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ميشه لطف كنين كسايي كه نميخاين ننويسين مسلما ضرر داره اما خب شك خوبيه واسه شروع 

ممنونم😘

شما ۴کیلو‌لاغر کنی کافیه 

کاش بتونم...ولی لاغرنمیشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

🙋‍♀️

۱۶۴

۵۸/۵ وزن 

می خوام بشم ۵۵ حداقل تا عید

چطوری  اسی این رژیم ؟

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن