2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مدیتیشن به صورت گروهی بهترجواب میده.خودت بخای انجام بدی یه روزانجام میدی یه روزیادت میره حسش نمیاد.ک ...

من اهوازم اره میترسم خودم تو خونه انجام بدم واشتباه برم من روانشناس رفتم دقیقا کار یوگارو انجام میداد بهت تمرینا تنفسی وروحی روانی میداد

خدایاکمک
وای به منم بگین چکار کنم با یه خبر بد بهم میریزم خسته شدم از این همه ضعف.سرگیجه هام کلافم کرده

تو یکم روحیت ضعیف شده منم هرشب سرگیجه دارم به نظرم کلاسا یوگا برو من میخام برم ببینم جواب میده یانه

خدایاکمک
تو یکم روحیت ضعیف شده منم هرشب سرگیجه دارم به نظرم کلاسا یوگا برو من میخام برم ببینم جواب میده یانه

اره واقعا چه خوب گفتی روحیم صفر شده نه با چیزی دل خوش میشم نه امیدی دارم به اینده انگار یه جور بلاتکلیفم.خبر بد که میشنوم بهم میریزم سر گیجه تپش قلب استرس و اظطراب سرمای شدید یعنی کار همیشمه دلم میخاد یه روز بدون هیچ مشکلی زندگی کنم شاد و سرحال😔

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
اره واقعا چه خوب گفتی روحیم صفر شده نه با چیزی دل خوش میشم نه امیدی دارم به اینده انگار یه جور بلاتک ...

اجی اینجوری نگا امید داشته باش بخدا همه چی درست میشه قویی باش بجنگ واس خودت ورزش کن یوگا برو شنا برو اسب سواری کن روحیتو عوض کن برو بیرون بچرخ با دوستات کلیپا خنده دار ببین بهتر از همه چی ذهنتو باید از بارهای منفی خاالی کنی دمنوش های ارام بخش بخور

خدایاکمک
اجی اینجوری نگا امید داشته باش بخدا همه چی درست میشه قویی باش بجنگ واس خودت ورزش کن یوگا برو شنا برو ...

خیلی دوست دارم قوی باشم ولی نمی تونم بی اراده شدم واقعا حال روحیم خرابه خبر بد که میشنوم گریه ام نمیاد سنگ میشم بغض میکنم حالم و خراب می کنه چند وقته به سختی گریه می کنم هر کار می کنم تخلیه کنم خودم و نمی تونم خیلی در عذابم😭

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
خیلی دوست دارم قوی باشم ولی نمی تونم بی اراده شدم واقعا حال روحیم خرابه خبر بد که میشنوم گریه ام نمی ...

اینستا داری؟اگه داری بریم دایرکت باهم درودل کنیم البته اگه ممکنه

خدایاکمک
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز