2777
2789

من کاملا مصمم هستم برای جدایی.چندروز پیش خواستم خونه بابام بمونم اما بابام نزاشت و گف برگرد. من دارم نابود میشم بااین مرد.تاپیکامو بخونید میفهمید که چقدر صبر کردم براش اما دارم میبینم که براش مهم نیستم.من مصمم هستم برای جدایی.اونایی که جدا شدن یا میخوان جداشن و بچه دارن چطوری جداشدن؟ من بابام میدونم که نمیزاره بچمو ببرم و میدتش ب اون.راهنماییم کنید خیلی میترسم و اصلا بلدنیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون نمیاد

خب خودتون برید مشاوره و مشکلتون رو بگید یا از دادگاه بخوایین مشاوره ی ۲ نفره براتون بذاره

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خب خودتون برید مشاوره و مشکلتون رو بگید یا از دادگاه بخوایین مشاوره ی ۲ نفره براتون بذاره

اما فکرنکنم چیزی درست بشه

چون خودشم همش میگه که دیگه برام مهم نیستی و بخاطربچم باهاتم

اما فکرنکنم چیزی درست بشه چون خودشم همش میگه که دیگه برام مهم نیستی و بخاطربچم باهاتم

خب اشکال کار کجاست؟؟؟ تاحالا تلاش کردین دعواهارو بذارید کنار ؟؟؟؟اگه دوست داشتین میتونم مشاوره بدم بهتون

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خب اشکال کار کجاست؟؟؟ تاحالا تلاش کردین دعواهارو بذارید کنار ؟؟؟؟اگه دوست داشتین میتونم مشاوره بدم ب ...

من همیشه کوتاه میومدم اما اون بدترش میکرد.اصلا به ما توجه نمیکنه.همش فکرو‌ذکرش خانوادشه.اوناهم که منو نمیخان.تایچی بگم کتک میزنه فوش میده.میدونم حساب بانکی پول داره اما میگه ندارم

من همیشه کوتاه میومدم اما اون بدترش میکرد.اصلا به ما توجه نمیکنه.همش فکرو‌ذکرش خانوادشه.اوناهم که من ...

خب شما چجوری درخواست میکنید؟؟؟ شوهرتون عصبیه؟؟؟ چرا خانوادش شمارو نمیخوان یعنی  به اجبار ازدواج کردین ؟؟؟

خب شما چجوری درخواست میکنید؟؟؟ شوهرتون عصبیه؟؟؟ چرا خانوادش شمارو نمیخوان یعنی  به اجبار ازدواج ...

من مقابل کاراش سکوت میکنم اما اون نه.پرخاشگره عصبیه افتضاح غلدره. به اجبارنه اما بعدا بم بی احترامی خیلی کردن.البته شوهرم دوسه بار جلوشون روم دست بلندکرد

من مقابل کاراش سکوت میکنم اما اون نه.پرخاشگره عصبیه افتضاح غلدره. به اجبارنه اما بعدا بم بی احترامی ...

خب سکوتتون بیجا بوده،،، بعضی جاها باید با متانت رفتار کنید و بتونید حرفتون رو به کرسی بشونید ،مثلا بدون غرولند با کلامی اهسته و اروم بگید عزیزم میای باهم بریم خوراکی واسه خونه بخریم چون دیگه چیزی نداریم

خب سکوتتون بیجا بوده،،، بعضی جاها باید با متانت رفتار کنید و بتونید حرفتون رو به کرسی بشونید ،مثلا ب ...

مستقیم میگه پول ندارم تو میدونی.ینی اینکه من از جیبم بدم هی یا اینکه هروقت رفتم بیرون میخرم خودم

مستقیم میگه پول ندارم تو میدونی.ینی اینکه من از جیبم بدم هی یا اینکه هروقت رفتم بیرون میخرم خودم

خب لیست چیزایی ک لازم دارین رو براش بفرستین و اگه شکایتی کردن بگید نبود نپختم، فلان مواد رو لازم داشت نتونستم بپزم، چندبار که غذای تکراری بذارید یا چیزی درست نکنید قدر عافیت دستشون میاد