جنجال راه بنداز و تا میتونی تنبیهش کن وگرنه تکرار میشه
به خانواده اش بگو و نذار بعدا بگن چرا بهمون نگفتی
قهر کن و ازش تا تعهد نگرفتی برنگرد تا دفعه بعد دستت پر باشه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تا درمورد این چیزا حرف میزنم قاطی میکنه کارش جوریه که با خانوما هم در ارتباطه چندبار حساسیت نشون داد ...
تو میگی پیام دیدی به کارش چه ربطی داره
ثابت کن بعد با شکی الکی که نمیشه هرروز سوهان برداشت روح طرف و خودتو خراش داد
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تو میگی پیام دیدی به کارش چه ربطی داره ثابت کن بعد با شکی الکی که نمیشه هرروز سوهان برداشت روح طرف ...
پیامش از طرف دختره این بود که گوشیم شارژ نداره بعدشم دوتا علامت سوال بود ولی معلومه که توی تلگرام سین نکرده شوهرم از یکشنبه مونده نمیدونم بعدش تلفنی حرف زدن یا تو واتساپ
پیامش چی بود؟؟ نگو بهش ببین شوهرت رفته سراغش یا اون امده از یه شماره بهش پیام بده به عنوان پسر .یه جورای وانمود کن فامیل شوهرتی .ببین هدف این دختر احمق چیه نمیفهمم مردی که متاهل میشم چطور میرن سرک میکشن به زندگیشون باز ارتباط برقرار میکنن .یواش یواش که اطلاعاته کافی به دست اوردی اززیر زبون شوهرت حرف بکش
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
پیامش چی بود؟؟ نگو بهش ببین شوهرت رفته سراغش یا اون امده از یه شماره بهش پیام بده به عنوان پسر .یه ج ...
دختره پیم داده که گوشیم شارژ برقی نداره بعدش یه پیم دیگه که دوتا علامت سوال گذاشته آخه مشکلم اینه که رمز گوشیه شوهرم اثرانگشتشه ونمیتونم دسترسی داشته باشم از یه طرفم این پیاما رو شوهرم باز نکرده نمیدونم که تلفنی حرف زدن یا توی واتساپ ادامه دادن یا نه