2777
2789
😔😔😔😔😔دیگه بدتر. اسی برخورد کن دعوا راه بنداز جاتو سفت کن ولش کنی به رابطه هم میکشه

یه بار اون اول که خودش بهم گفت بهش بابت کاری پیم دادم منم باهاش دعوا کردم ولی گفت بهش گفتم که ازدواج کردم وقسم خورد هیچ حسی بهش ندارم سیم کارتشم عوض کرده بود ولی دوباره پیم😢

یه بار اون اول که خودش بهم گفت بهش بابت کاری پیم دادم منم باهاش دعوا کردم ولی گفت بهش گفتم که ازدواج ...

فدات شم سعی کن کوتاه نیای .

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔😔دیگه بدتر. اسی برخورد کن دعوا راه بنداز جاتو سفت کن ولش کنی به رابطه هم میکشه

جایی هم ندارم برم حداقل چند روز گرچه تو حرفاش میگه برو مهم نیست ولی نمیدونم از روی عصبانیته یا واقعا مهم نیستم براش 

جایی هم ندارم برم حداقل چند روز گرچه تو حرفاش میگه برو مهم نیست ولی نمیدونم از روی عصبانیته یا واقعا ...

کی بهت میگه بری خونه رو خالی نکن باهاش برخورد کن چنان رفتار کن به غلط کردن بیفته پای دوتا بزرگتر باز کن بگو اینجوری تو گوشیش دیدم

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏