2777
2789

بهش گفتم هروقت عصبی میشی فحش نده حیف شخصیتت نیست آخه واقعا خیلی با شخصیته اما بازم وقتی با کسی بحثش میشه زنگ میزنه ب من ک درد و دل کنه شروع می‌کنه فحش دادن ب طرف و اگه اون لحظه چیزی بگم عصبی میشه و میگه الان وقت نصیحت نیست بخاطر همین باید گوش بدم فقط تا آروم بشه ولی هیچ وقت تو هیچ شرایطی ب خودم فحش نداده ها ینی جرات نداره😐با سیاستا بگید چیکار کنم این اخلاقشو فراموش کنه

بهش بگی بدتر میکنه اصلا عین خیالت نیاد یه مدت 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام فحش ناموسی ب طرفش بده خوشحال شه اینجوری ارومش میکنی😐

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

منم این مشکلو با همسرم دارم 

بدترش اینه ک بچه کوچیک دارم نگرانم ک یاد بگیره😥

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

در حالت عادی وخیلی ارام که حالش خوبه بگو من دوس ندارم جلوی روی من حرف بد میزنی ،بابا تاحالا جلوی ما یه کلمه بد نگفته ،برا من بداموزی داره ،عیبه و.......

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

بهش حساسیت نشون نده نقطه ضعف میکنه برات ..در حالت اروم باهاش صحبت کن نظر خودتو بهش بگو 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...