2777
2789
عنوان

سردی مثانه یا مثانه بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 30034 بازدید | 53 پست
من دیگه امونم‌بریده شده

من که دیگه عادت کردم والا 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توام یساله اینطور شدم و هر آزمایشی هم دادم گفتن چیزیت نیس میسوزمو میسازم دبگه چاره چیه

چای نبات امتحان کردی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چای نبات امتحان کردی ؟

ینی در طول روز چای نبات بخورم؟درست میشه؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
امتحان‌کردم‌فایده نداشته خیلی کم سردی میخورم

زیر شکمت رو یه چند وقت با پارچه گرم ببند دیدم بعضیا نمک میزارن زیر شکمشون برا این موضوع 

من انجام ندادم ولی شنیدم خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بله ..همیشه نبات گوشه لپمه...ترشی..سالاد..لبنیات به ندرت استفاده‌میکنم

سونو گرافی مثانه کلیه هابررسی  سنگ و انجام دادی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منم مث توام یساله اینطور شدم و هر آزمایشی هم دادم گفتن چیزیت نیس میسوزمو میسازم دبگه چاره چیه

من شخصا از عزیزانی که تجربه موفقی داشتند خواهش میکنم‌بما کمک کنند

ینی در طول روز چای نبات بخورم؟درست میشه؟

مدام نه یکی دو لیوان کافیه یبار امتحان کن نمک هم کمتر استفاده کن 

من شخصا از عزیزانی که تجربه موفقی داشتند خواهش میکنم‌بما کمک کنند

اره واقعا به منم بگو اگه درمانی داره عزیزم🌹

مدام نه یکی دو لیوان کافیه یبار امتحان کن نمک هم کمتر استفاده کن 

نمک که کلا استفادم کمه اونم توی غذا

چشم بعد ازین روزی دو لیوان میخورم ایشالله تاثیر کنه🌹😍

رابطت با نمک چجوریه زیاد نمک استفاده میکنی ؟

تاثیر داره؟ 

من نمک زیاد میخورم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792