سلام دوستان من فکر میکنم این رفتارا مشکوکه یا واقعا همسرم داره کار اشتباهی میکنه.همسرم قبلا مواد مصرف میکرد و من خیلی سر این موضوع بحث داشتم و اذیت شدم بعد یبارم یه دختری بهش پیام داده بود که من به طور اتفاقی تو گوشیش دیدم و یه بارم چندین بار به یه خانومی زنگ زده بود که آدم درستی نبود چند بارم بهم گفته بود سر کارم و میرفتم تعقیبش میکردم می دیدم میره با دوستاش خوش گذرانی و مواد مصرف میکنه.خیلی هم بد دله گفتم میرم سر کار ولی انقدر اذیتم کرد و ابرو ریزی کرد تو محل کارم که ترجیح دادم استعفا بدم بهم گفت حالا که بخاطر من استعفا دادی منم دیگه مواد مصرف نمیکنم و بیشتر بهت توجه میکنم ولی میدونم که موادو نتونست بذاره کنار و هنوز مصرف میکنه ولی دیگه به روش نمیارم خسته شدم از بحث حالا چند روز یه رفتارش مثل قبل شده باز میگه من جدا برم خرید تو جدا برو من شب دیر میام خونه چون کار دارم بنظرم سر کار نیست شبا زود میره میخوابه جدا میگه بچه خوابید صدام کن من خستم ولی تو گوشیه ولی خیلی مهربون شده قبلا خیلی گیر میداد الان هی میگه نمیخوای بری بیرون با خواهرت برو خونه خواهرت یا میگه برو مسافرت خونه فامیل خودت تنها بنظرتون من شکاک شدم الکی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.