2777
2789

ما ۱۵ تومن درآمد داریم با همسرم من‌خیلی ولخرجم برا همین در ماه تا ۱۰ تومن خرج میشه با یه بچه کوچیک.خوبه خداروشکر.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من اگ شوهرم 1تومنم حقوق میگرفت بازم باهش ازدواج میکردم چون اینقد اخلاقای خوب داره ک تحمل سختیا کنارش ...

ببین من واقعا طرفم اخلاقش ماهه خوبه خیلی ۱۳سال همودوس داریم.من لجبازم اون نیس بابچگیام مسخره بازیم همه چی پایه س هیچوقت تندرفتاری بدخلقی ازش ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدایش...کدوم شهرساکنید.معمولاشهرابزرگ گرونی واویلاس

من کرجم ولی مجردم 

ولی خب بچه ک نیستیم قیمتارو میبینیم گرونیو حس میکنیم😥

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
ببین من واقعا طرفم اخلاقش ماهه خوبه خیلی ۱۳سال همودوس داریم.من لجبازم اون نیس بابچگیام مسخره بازیم ه ...

عزیزم خونه ک داره از اجاره راحتین..ماشینم ک دارین ک یه جور سرمایس..بقیه خرجارم ان شاءالله با مدیریت درست میشه

عزیزم خونه ک داره از اجاره راحتین..ماشینم ک دارین ک یه جور سرمایس..بقیه خرجارم ان شاءالله با مدیریت ...

انشالا فدات شم پناه برخدا...باباش بازنشستس خودش گفت با حقوق پدرم مادرم جوری مدیریت میکنه ک کم نمیاره انشالاتوام هرچی دلت خواست بخراستفاده کن ولی جوری باش ک کم نیاریم سر چن روز

مگه شغلتون چیه گلم ولخرج ازچ نظر چکارمیکنی

خودم معاون مدرسه ام لباس و بقیه چیزها زیاد میخرم هر ماه برا خودم‌پسرم همسرم اسباب بازی هر ماه برا پسرم تنقلات و این چیزها زیاد میخریم  رستوران زیاد میریم پول پوشک پسرم و قطره هاش و خرج خونه و...

خودم معاون مدرسه ام لباس و بقیه چیزها زیاد میخرم هر ماه برا خودم‌پسرم همسرم اسباب بازی هر ماه برا پس ...

پناه برخداعزیزم خدامیرسونه یکم جلوولخرجی بگیرید بهترین پس اندازدارید 

انشالادلتون شاد

پناه برخداعزیزم خدامیرسونه یکم جلوولخرجی بگیرید بهترین پس اندازدارید  انشالادلتون شاد

ممنونم انشاالله همه دلشون شاد باشه❤❤

انشالا فدات شم پناه برخدا...باباش بازنشستس خودش گفت با حقوق پدرم مادرم جوری مدیریت میکنه ک کم نمیاره ...

اره عزیزم اینا ب زن برمیگرده منم شوهرن همیشه میگ با این حقوق واقعا ممنونتم ک هیچ وقت کم نمیاریم...

اره عزیزم اینا ب زن برمیگرده منم شوهرن همیشه میگ با این حقوق واقعا ممنونتم ک هیچ وقت کم نمیاریم...

اره خدایش

ولی قبول کن پول دنیاداشته باشی اخلاقش بدباشه ارزش نداره