2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورم کرده خیلی مثل اردک شدم  وسطش باز میمونه خیلی نگرانم

عکس بذار کجا زدی چقد هزینه کردی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
طبیعیه تا یه هفته طوب میکشه ورمش بخوابه دوسه روز اول ورمش بیشتره نگران نباش

خداکنه میشه برام صلوات بفرستی خوب شه میترسم ب خدا من دگ غلط کنم خودمو ب این ورم بندازم و کبودی

مهربون باشیم قبوله؟
عشق منی تو  نیاوران عزیزم  یه سیسی تزریق کردم پشت لبم خیلی کبود شده  ورمم کرده حسا ...

اسم کلینیک یادکترتو میگی گلی

و هزینش

ورمتم یکی دوهفته عادیه بعدش کلا ازبین میره نترس

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عشق منی تو  نیاوران عزیزم  یه سیسی تزریق کردم پشت لبم خیلی کبود شده  ورمم کرده حسا ...

مبارکت باشه احتمالا ۱هفته ورم رو داره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

نیاوران پس زیاد هزینه کردی😁

خداکنه میشه برام صلوات بفرستی خوب شه میترسم ب خدا من دگ غلط کنم خودمو ب این ورم بندازم و کبودی

ایشالازودتر خوب میشب نگران نباش

منم این هفته تزریق کردم روز اول ترسیده بودم

بهت گفت ماساژم بدی؟

اولش اگه یخ میذاشتی کبودنمیشدی