2777
2789
دعا میکنی برام  استرس دارم کبود شده پشت لبم خیلی ورمم کرده شب اولمه

قرص آناهیل بخور گلم ❤

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالازودتر خوب میشب نگران نباش منم این هفته تزریق کردم روز اول ترسیده بودم بهت گفت ماساژم بدی؟ ا ...

اره عزیزم من خیلی نگرانم 

ن نگف چون سفته لبام یخم نزاشتم 

مهربون باشیم قبوله؟
دعا میکنی برام  استرس دارم کبود شده پشت لبم خیلی ورمم کرده شب اولمه

گلم‌اینجوری نگو من نگران میشم من لیفت کردم ابروهامو بالای جفت ابدوهام ورم کرده دکترم بهم گفت قشنگ ۲ماه طول میشکه بره 😥😥 ماله شما که ۱۰۰در۱۰۰تاچندروز دیگه خوب میشه من نگران نیستم شبیه شیطان پرستهاشدم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سفالکسین  اناهیل  اسکلاویرم میخورم

اره گلم نگران نباش زود خوب میشه 

گلم‌اینجوری نگو من نگران میشم من لیفت کردم ابروهامو بالای جفت ابدوهام ورم کرده دکترم بهم گفت قشنگ ۲م ...

من برات ایته الکرسی میخونم الان عزیزم ک زود خوب شی 

ب خدا میترسم مثل اردک شدم 

وسط لبم بازه 

بادکرده لبام شدید 

پشت لبمم سیاه شده کبودیش چون یخ نزاشتم اما درد ندارم

مهربون باشیم قبوله؟
سحر جان میدونی مثل اردک شدم لبام سفت شده گفت طبیعیه بابا اما من مثل سگ ترسیدم

دختر نترس اون ورمه بعد ژل یکمیش هم جذب میشه ۱هفته دیگه میگی وا اصلا ژل نزده 

دختر نترس اون ورمه بعد ژل یکمیش هم جذب میشه ۱هفته دیگه میگی وا اصلا ژل نزده 

وای خدا از دهنت بشنوه مرسی فداتشم ت خیلی خوبی خیبیییییلی برات ایته الکرسی خوندم میشه دوست هم بشیم ؟ بهم خیلی انرژی دادی سحر انقدر تو دستشویی گریه کردم چشام شد کاسه خون

مهربون باشیم قبوله؟
وای خدا از دهنت بشنوه مرسی فداتشم ت خیلی خوبی خیبیییییلی برات ایته الکرسی خوندم میشه دوست هم بشیم ؟ ...

خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرفم نرسیدی 

خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرف ...

بهم روحیه دادی ب خدا

اخه سحر خیلی باد کرده مثل بادکنک

مهربون باشیم قبوله؟
خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرف ...

میشه بیای چت کنیم عکسشو بفرستم ببنی؟

مهربون باشیم قبوله؟