baharehjn مدیر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 عنوان ژل لب | مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 34 پست خانوما من ژل لب زدم امروز ی سیسی لبم خیلی ورم کرده و کبود شده طبیعیه؟؟ مهربون باشیم قبوله؟ 1399/12/14 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 نیاوران پس زیاد هزینه کردی😁 عزیزم من ژل ۱۵۰۰ دیشو زدم اخه ژلاس یکیه نحوه زدنش باید خوب باشه ژل باید تاریخشو ایناش دقیق باشه همین مهربون باشیم قبوله؟
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17966 دعا میکنی برام استرس دارم کبود شده پشت لبم خیلی ورمم کرده شب اولمه قرص آناهیل بخور گلم ❤ اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 ایشالازودتر خوب میشب نگران نباش منم این هفته تزریق کردم روز اول ترسیده بودم بهت گفت ماساژم بدی؟ ا ... اره عزیزم من خیلی نگرانم ن نگف چون سفته لبام یخم نزاشتم مهربون باشیم قبوله؟
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 قرص آناهیل بخور گلم ❤ سفالکسین اناهیل اسکلاویرم میخورم مهربون باشیم قبوله؟
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17966 دعا میکنی برام استرس دارم کبود شده پشت لبم خیلی ورمم کرده شب اولمه گلماینجوری نگو من نگران میشم من لیفت کردم ابروهامو بالای جفت ابدوهام ورم کرده دکترم بهم گفت قشنگ ۲ماه طول میشکه بره 😥😥 ماله شما که ۱۰۰در۱۰۰تاچندروز دیگه خوب میشه من نگران نیستم شبیه شیطان پرستهاشدم اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17966 سفالکسین اناهیل اسکلاویرم میخورم اره گلم نگران نباش زود خوب میشه اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 گلماینجوری نگو من نگران میشم من لیفت کردم ابروهامو بالای جفت ابدوهام ورم کرده دکترم بهم گفت قشنگ ۲م ... من برات ایته الکرسی میخونم الان عزیزم ک زود خوب شی ب خدا میترسم مثل اردک شدم وسط لبم بازه بادکرده لبام شدید پشت لبمم سیاه شده کبودیش چون یخ نزاشتم اما درد ندارم مهربون باشیم قبوله؟
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 اره گلم نگران نباش زود خوب میشه سحر جان میدونی مثل اردک شدم لبام سفت شده گفت طبیعیه بابا اما من مثل سگ ترسیدم مهربون باشیم قبوله؟
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17966 سحر جان میدونی مثل اردک شدم لبام سفت شده گفت طبیعیه بابا اما من مثل سگ ترسیدم دختر نترس اون ورمه بعد ژل یکمیش هم جذب میشه ۱هفته دیگه میگی وا اصلا ژل نزده اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 دختر نترس اون ورمه بعد ژل یکمیش هم جذب میشه ۱هفته دیگه میگی وا اصلا ژل نزده وای خدا از دهنت بشنوه مرسی فداتشم ت خیلی خوبی خیبیییییلی برات ایته الکرسی خوندم میشه دوست هم بشیم ؟ بهم خیلی انرژی دادی سحر انقدر تو دستشویی گریه کردم چشام شد کاسه خون مهربون باشیم قبوله؟
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17966 وای خدا از دهنت بشنوه مرسی فداتشم ت خیلی خوبی خیبیییییلی برات ایته الکرسی خوندم میشه دوست هم بشیم ؟ ... خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرفم نرسیدی اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرف ... بهم روحیه دادی ب خدااخه سحر خیلی باد کرده مثل بادکنک مهربون باشیم قبوله؟
baharehjn مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 770 خدایا آخه بهت چی بگم ☺☺چرا گریه کردی توفقط ۱سی سی زدی چیزی نیست که ۱ سیسی بخدا اگه ۱هفته دیگه به حرف ... میشه بیای چت کنیم عکسشو بفرستم ببنی؟ مهربون باشیم قبوله؟
ma12345 عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 12224 طبیعی دختر عموم هم زد یه سی سی خیلی ورم کرد و کبود شد بعد خوب شد نگران نباش عزیزم
شاهگان عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 11048 میشه بیای چت کنیم عکسشو بفرستم ببنی؟ عزیزم میشه برا منم عکس بفرستی