2777
2789
عنوان

بالای ۱۸ سال

367 بازدید | 28 پست

خانوما من تازه وارد هفته ۳۸ شدم ناحیه شرم گاهی، واژن، لگن همه اینا خیلی درد می کنه. طبیعیه؟ اصلا نمی دونم استخوان شرم گاهی درد می کنه یا ماهیچه است. از آن طرف دکتر معاینه کرده خیلی هم دردناک بود برام گفت دهانه رحم بسته و سر بچه نیومده پایین. چه باید بکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردهات طبیعیه

سونو وضعیت بچه رو چجور نشون میده

اگ نچرخید خب سزارین میشی اگ نچرخیده تا حالا احتمالش خیلی کمه دیگه بچرخه

منم نچرخید و سزارین شدم

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
می خواد هفته دیگه دوراره معاینه کنه. به صلاح هست که رذارم. زوری نخواد زودتر به دنیاش بیاره؟

از هفته ۳۸ دیگه کامله و رسیده شده

هر جور خودت راحتی

اگه میتونی نگه دار تا به وقتش

تا خوب وزن بگیره

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
سلام من دکترزنان و زایمان هستم جواب شما دوست عزیز:بله طبیعیه چون شما هفته های اخر هستید و طبیعیه.شم ...

به خدا دلم سزارین می خواد اونم می توام بچه روز سال تحویل به دنیا بیاد. میشه؟

سلام من دکترزنان و زایمان هستم جواب شما دوست عزیز:بله طبیعیه چون شما هفته های اخر هستید و طبیعیه.شم ...

واقعا دکترین؟

میشه سوال بپرسم

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞