2777
2789
عنوان

بالای ۱۸ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست
سلام من دکترزنان و زایمان هستم جواب شما دوست عزیز:بله طبیعیه چون شما هفته های اخر هستید و طبیعیه.شم ...

گلم ی سوال دارم،سه ماهه که حدود یه هفته بعد از اتمام پریودی لکه بینی دارم؟دلیلش چیه؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می خواد هفته دیگه دوراره معاینه کنه. به صلاح هست که رذارم. زوری نخواد زودتر به دنیاش بیاره؟

نزار معاینه کنه

اصلا تا بچه نچرخه که نباید معاینه کنه

هفته دیگه مجدد سونو بده اگه نچرخید برو کارهای عملت رو انجام بده

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
سلام من دکترزنان و زایمان هستم جواب شما دوست عزیز:بله طبیعیه چون شما هفته های اخر هستید و طبیعیه.شم ...

نمی دونم چرا پاسخ با کلمات درهم اومده. من سزارین می خوام اما بچه اوله دکترم نمی ذاره سزارین. اصرار رو طبیعی داره. و اینکه آیا میشه تا سال تحویل بل تاخیر بی افته زایمان؟

بله میشه.البته اگر دکترت صلاح بدونه.

هفته دیگه گفته دوباره بیا معاینه این هفته هم معاینه شدم اینا تحریک نمی کنه دهانه رحم رو برای زایمان زودتر؟ می تونم اجازه ندم یعنی؟

تاپیکات رو خوندم ، لطفا راهنمایی اشتباه نکنید وقتی متخصص نیستین

اکانت تعطیل🌱 
به من گفتن بچه سفالکسه. یعنی چرخیده ؟ یا ربطی نداره؟

سفالیک که یعنی به سر و بچه چرخیده

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞