سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چرا من همش نفخ دارم وو دلد درد شدید تازه رفتم تو چهار ماه..
بخاطر بارداریه.میشه گفت طبیعیه.ولی نباید همیشه نفخ داشته باشی و دلدرد این علائم خیلی اتفاق میفته در بارداری ولی نه این همش نفخ و دلدردشدید داشته باشی به نظرم برو دکتر
دیگه حالم از هر چی بارداری و اقدامه به هم میخوره..دیگه خسته شدم...این ماه خیلی امیدوار بودم...ماه پیش ۱۲ پریود شده بودم...این ماه نشدم ....با اینکه سیکم ۲۸ یا ۲۷ رو ز هست...چقدر خوشحال بودم چقدر امیدوار بودم تا اینکه همین چند ساعت پیش لکه و خون دیدم
..خیلی ناراحتم...خیلی ..گوه تو این زندگی....لطفا دلداریم بده بگو چیکار کنم دیگه
سونو روز 14قاعدگی دادم اندومترم 3 نوشته ک تخمدانا دارای ابعاد طبیعی و درون ان ضایعه ای مشاهده ...
پلی کیستیکی .یمقدارتنبلی داری
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜