2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چه؟بارداری یا درمورد بارداری اطلاعات داری یا دکتری؟🤔

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

میشه در مورد علایم بارداری سوال پرسید؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
بله

عزیزم خواهش میکنم جواب منو بده .

من ماه پیش عفونت پنیری گرفتم و کولتیما......یک درصد مصرف کردم تو سرکه نشیتم خوب شد .

ولی ماما خودم گفت اصلا نباید مصرف میکردی 

الان دوباره همونجور شدم 

چیکار کنم ؟ 

من سه روز دیگه سه ماهم تمومه 

چرا من همش نفخ دارم وو دلد درد شدید تازه رفتم تو چهار ماه.. 

بخاطر بارداریه.میشه گفت طبیعیه.ولی نباید همیشه نفخ داشته باشی و دلدرد این علائم خیلی اتفاق میفته در بارداری ولی نه این همش نفخ و دلدردشدید داشته باشی به نظرم برو دکتر

بله

سونو روز 14قاعدگی دادم 

اندومترم 3 نوشته ک تخمدانا دارای ابعاد طبیعی و درون ان ضایعه ای مشاهده نشده 

فولیکول راست 12 و چپ 7 

بعد اخرش نوشته فولیکول بالغ مشاهدع نشده 

مشکلم چیه

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

عزیزم من باردارم فکر کنم ماه دوم هستم شبا به شدت لرز میگیرم طوری که تو هوای بهاری خوزستان دوتا پتو میندازم رو خودم در طول روز هم چن باری دلپیچه میگیرم

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

دیگه حالم از هر چی بارداری و اقدامه به هم میخوره..دیگه خسته شدم...این ماه خیلی امیدوار بودم...ماه پیش ۱۲ پریود شده بودم...این ماه نشدم ....با اینکه سیکم ۲۸ یا ۲۷ رو ز هست...چقدر خوشحال بودم چقدر امیدوار بودم تا اینکه همین چند ساعت پیش لکه و خون دیدم

..خیلی ناراحتم...خیلی ..گوه تو این زندگی....لطفا دلداریم بده  بگو چیکار کنم دیگه

سونو روز 14قاعدگی دادم  اندومترم 3 نوشته ک تخمدانا دارای ابعاد طبیعی و درون ان ضایعه ای مشاهده ...

پلی کیستیکی .یمقدارتنبلی داری

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
پلی کیستیکی .یمقدارتنبلی داری

باید چیکار کنم 😢😢😢

نمیخوام دارو مصرف کنم 

مجردم هستم بدنمم پر مو هست 

میگن پلی کیستیک قابل درمان نیست فقط ورزش

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺
2790
2778
2791
2779
2792