2789
باید چیکار کنم 😢😢😢 نمیخوام دارو مصرف کنم  مجردم هستم بدنمم پر مو هست  میگن ...

اگه مسکل تیروییدداری پیگیرشو...اصافه وزن داری حتما لاغرشو...خیلیم درمان میشه فقط خودت بایدبخودت کمک کنی.یه دکترزنان خوب برو.پیگیرشو بعدازدواجت ب مشکل نخوری...پریودت نامنظمه؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اگه مسکل تیروییدداری پیگیرشو...اصافه وزن داری حتما لاغرشو...خیلیم درمان میشه فقط خودت بایدبخودت کمک ...

ازمایش تیروئید دادم ولی هنوز نشون دکتر ندادم سر در نمیارم از t4 اینا 

فقط یه خورده شکم دارم وگرنه از نظر ران و دست و پا لاغرم 

پریودیمم هرماه میشم فقط 5/6 روز عقب میزنم 

ورزش و تحرک داشته باشم ممکنه زودتر شم یا دو روز عقب بزنم 

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خواهش میکنم جواب منو بده . من ماه پیش عفونت پنیری گرفتم و کولتیما......یک درصد مصرف کردم تو س ...

ای وای منم ۱۲هفتم و عفونت پنیری دارم ولی دکتر نرفتم

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
ازمایش تیروئید دادم ولی هنوز نشون دکتر ندادم سر در نمیارم از t4 اینا  فقط یه خورده شکم دارم ...

برودکترزود درمان میشی چون هنوزخیلی رو پریودیت اثرنداشته.توپریودیات چیزای گرم بخور که رحم وتخمدانت سردنشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
برودکترزود درمان میشی چون هنوزخیلی رو پریودیت اثرنداشته.توپریودیات چیزای گرم بخور که رحم وتخمدانت سر ...

ای خدا چ دردی بود گرفتار شدم تمام بدنمم پرمو هست 😢😢😢

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺
شما هم ما ما هسی؟

نه اما درگیربودم وخیلی مطالعه وتحقیق ودرمان کردم..خواهرم ماماس

دکترزنان و زایمان هستم

من درحال اقدامم موعدم 32 روزه بود ولی ماه پیش یه هفته قبل از موعد سرماخوردم و پنی سیلین زدم و روز 26 سیکلم پریود شدم و ترشحات پریودم نصفش قرمز بود و نصفش قهوه ای بعد از چهار روز تموم شد 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من درحال اقدامم موعدم 32 روزه بود ولی ماه پیش یه هفته قبل از موعد سرماخوردم و پنی سیلین زدم و روز 26 ...

ممکنه دلیل اون ترشحات قهوه ای بخاطر پنی سیلین باشه و عفونت رحم باشه که خارج شده؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
طبیعیه.

ممکنه دلیل اون ترشحات قهوه ای بخاطر پنی سیلین باشه و عفونت رحم باشه که خارج شده؟