2821
2789
عنوان

دختر گلم

379 بازدید | 39 پست

سلام خدمت همگی 

اشکان هستم به لطف خدا دختری سه ساله دارم 

حدود شش ماهه که همسرم با دخترم خیلی بد رفتاری میکنه هر جا که میشد مشاوره گرفتم .اومدم تو اینترنت هدایتم کرد به این سایت .

همه تلاشم رو میکنم که موضوع حل بشه اما واقعا خسته شدم ،درست نمیشه تا جایی که زندگی من و همسرم در حال فروپاشیه .لطفا اگر تجربه دارید در این زمینه کمکم کنید .ممنون از شما و مدیران سایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمال داره که بخاطر جنسیت بچه باشه؟ احتمال داره ک دد گذشته اش خانوادش باهاش بد بوده باشن؟ افسردگی داره؟

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

میگه مثل بچه ها رفتار میکنه .خب دختر سه ساله چجوری باید رفتار کنه؟

وا خب بچس دیگه مثل بچه ها چیه دیگ 😐

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

اقای اشکان ،من نمیخوام قضاوت کنم کسی رو ،ولی اگر یه خانم از زندگی با همسرش لذت ببره وراضی باشه خونه رو مثل بهشت میکنه وبا بچه هاش مثل پرنس وپرنسس رفتار میکنه ،یه خانم اگر دل خوش داشته باشه حتما تو تربیت فرزندش موفق میشه چون تنها وظیفه ی مادری تربیت فرزند هست،اقای محترم کمی روی رفتار خودتون هم تمرکز کنید شاید مسبب اصلی رفتار بد همسرتون خود شما باشید گاهی اوقات کوچیکترین حرف یا رفتار که شاید برای شما که اقا هستید اصلا مهم نباشه به شدت تو روحیه ی همسرتون تاثیر بزاره وباعث خشونت ایشون بشه ،،،،البته که مشکل تو همه ی خانواده ها هست ولی زندگی مشترک وپدر ومادر بودن حساسیت های خودش رو داره

ما ملت امام حسینیم💚💚
منم میگم تاخودتون وهمسرتون فروپاشی نشدین برومشاور.اومدین وسط این همه زن.  بعدشم یکی خانه دار یک ...

اگر خونده باشید مطلب منو نوشتم که رفتم مشاور .بعد یه جوری میگین اومدی وسط یه مشت زن انگار تو حموم زنونه اومدم .خب دیدم سایت در مورد مسایل کودکه اومدم بپرسم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز