2821
2789
عنوان

دختر گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست
اقای اشکان ،من نمیخوام قضاوت کنم کسی رو ،ولی اگر یه خانم از زندگی با همسرش لذت ببره وراضی باشه خونه ...

بله فرمایش شما متینه .مشاوره رفتیم چند تا از حرکات من مثل خرید اسباب بازی زیاد و گرون اشتباه بود که اصلاح کردم اما بازم بیفایده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله فرمایش شما متینه .مشاوره رفتیم چند تا از حرکات من مثل خرید اسباب بازی زیاد و گرون اشتباه بود که ...

وقتایی که همسرتون عصبیه شما کمکش کنید ،ارومش کنید بزارید متوجه بشه که تکیه گاهش هواسش بهش هست،خیلی بیشتر از قبل بهش محبت کنید هیچ وقت بخاطر بچه بهش توهین یا بی احترامی نکنید، به شکلی با همسرتون رفتار کنید که بفهمه الویت زندگی شما ایشونه ، اگر از محل کارتون تماس میگیرید حتما اول حال ایشون رو بپرسید بگید چیزی لازم داره بهش بگید که چقدر براش اهمیت قائلید مطمئن باشید در کوتاه مدت تاثیر کلام ورفتار شما خودش رو نشون میده

ما ملت امام حسینیم💚💚
منم درد و دل کردم و گفتم اگر کسی تجربه مشابه داره کمکم کنه .ممنون از راهنماییتون

حتما مطالب جوفراست روبخونین.    همبازی بابچه ها خیلی روحیه خوبی میده ماهرشب خانوادگی بازی میکنیم   با بچه فامیل نزدیک بازی کنه تا تخلیه بشه بچتون. بچه گیر میده یاهمسرتون لج می‌کنه.   ببخشید منو تقصیر ندونین دیروز یه تاپیکی بود اینهمه راهنمایی آخرش درخواست مغزم سوت کشید ⁦♥️⁩ببخشید. چیزی بلد باشم کمک میکنم

حتما مطالب جوفراست روبخونین.    همبازی بابچه ها خیلی روحیه خوبی میده ماهرشب خانوادگی بازی ...

ممنون از لطف شما .ببینید مثلا لیوان آب غیر عمد  از دستش کج میشه میریزه خانومم شروع میکنه داد و فریاد .من اصلا دخالت نمیکنم ولی واقعا حالم گرفته میشه

متوجه نشدم منظورتون چی بود

شاید مشکل از جایی دیگه برایش اومده و اعصابش از جای دیگه خورده سر بچه خالی میکنه،مثلا بخاطر مسیله ای از شما ناراحته و نمیتونه بگه ،رابطه خانمتون با شما خوبه؟

شاید مشکل از جایی دیگه برایش اومده و اعصابش از جای دیگه خورده سر بچه خالی میکنه،مثلا بخاطر مسیله ای ...

متوجه شدم . بگم خوبه دروغ گفتم .ولی از من ناراحت باشه بهم میگه

2824
2823
2791
2779
2792