2821
2789

ارگان

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا بچه میشه استفاده کرد؟

اره البته اگه موهاش ذاتا چرب باشه باعث ريزش مو ميشه 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
برا بچه میشه استفاده کرد؟

کراتین استم سل شنیدم برای بچه هم میشه استفاده کرد ولی ب گمونم گرون باشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

سلام گلم من خودم دخترم ۸ ساله شه و دارم از  ماسک موی گیاهی هلث نوشن استفاده می کنم چون کلا ارگانیک هست بی ضرر و برای بچه ها هم می تونین استفاده کنین حجمش خوبه و خودتون و بچه تون می تونین ازش مشترک استفاده کنین چون پمپی هست استفاده کردن ازش راحته نکته جالبش اینه علاوه بر اینکه موهارو مرطوب می کنه باعث ترمیم مو و غشای آسیب دیده مو هم میشه ، موخوره رو رفع می کنه موهارو نرم و لطیف می کنه و وز موهارو می گیره . خانوم هایی که ریزش مو دارن می تونن ازین ماسک مو با خیال راحت استفاده کنن و استفاده ماسک مو کنار شامپو گیاهی کم کم باعث لطافت موهاتون میشه هم شامپو گیاهی هلث نوشن هم شامپو گیاهی لدورا ترکیب خیلی خوبی برای داشتن موهای نرم و لطیفه. دیگه نیاز نیست تو حموم نرم کننده و ماسک بزنین شامپو  گیاهی که معرفی کردم موهارو گره نمیندازه و بعد حمام من بندرت ماسک مو استفاده می کنم چون با شامپو موهام نرم میشه. من این شامپو رو برای دختر خودمم استفاده می کنم .

این شماره منه برای سفارش می تونین تو واتس آپ پیام بدین

۰۹۱۹۷۰۴۲۰۵۶

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه!
ممنون

خواهش می کنم 🥰شمال (گیلان)بودی بهت تستر میدادم ، امتحان کنی.

ان شاالله هرجا استی زیر سایه امن الههی دلت خوشو تنت سلامت باشه🙏

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه!
خواهش می کنم 🥰شمال (گیلان)بودی بهت تستر میدادم ، امتحان کنی. ان شاالله هرجا استی زیر سایه امن الهه ...

مرسی عزیزم همچنین🙏🙏🙏

خدایا مواظب فرزندانم باش پسر و دختر نازم