2777
2789
عنوان

جاری مثلا زرنگ

998 بازدید | 40 پست

اوایل زایمانم بین منو شوهرم شکراب شد 

شوهرم دیگه چند شب خونه بابام نیومد این مدت خونه باباش بود و برادرشوهرم و زنش کلا با همونا زندگی میکنن 

من خیلی حال روحیم بد بود و این مدت هرررررر روز خدا جاریم عکس شوهرم رو میذاشت رو پروفایلش 

نه عکس دوتای ها 

عکس تکی شوهرم 

من دیگه استوریا شو باز نکردم 

دیدم یدفه متوجه شده باز نمیکنم دیگه ارون بعد همش استوری آخری عکس شوهرمو میذاشت 

ک با اینکه باز نمیکردم به صورت کوچولو میدیدم عکس شوهرمه 

خیلی حرص میخوردم 

ابجیام بهم گفتن بلاکش کنم 

حتی اینجا هم مطرح کردم همه گفتن بلاکش کن

حالا بعد سه ماه به خواهرم پیام داده ک ابجیت چرا منو بلاک کرده 

منم بهش پیام دادم ک تو مخاطبام نبودی واسه همین عکس پروفایلم برات نمیومد و آخرین بازدیدم 

بعد فقط نوشت : باشه فهمیدم 

پر رووووووو 

مطمئنم ابروی منو پیش همه برده

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر صبوری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

چه احمقه. واسه چی باید عکس شوهرتو بزاره رو پروفایلش؟ کخ مثلا چی رو میخواد ثابت کنه.

و اینکه چرا بین شما و همسرت شکراب شده کلم؟ البته همسرت باید درک کنه که تو الان توی شرایط خاص هستی که متاسفانه برعکس عمل کرده.نمیدونه که چقدر این موضوع میتونه تو روحیه ی تو مخصوصا تو این شرایط اثر بد بزاره.فردا هم توی تربیت و روحیه ی بجه اثر منفی میزاره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من جاری ندارم و نخواهم داشت 

ولی اگه داشتم و عکس شوهرمو میزاشت پروفایلش جرش میدادم.

شوهرش چه قدر سیب زمینیه که براش مهم نیست!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔