2777
2789
عنوان

خیانت

189 بازدید | 6 پست

لطفااااا بیاید بگید تاپیک قبلیم ببنید همسرم خیانت میکنه یا ن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

عزیزم شوهرم ده ساله مشغوله

کاریش نتونستم کنم فقط سکوت ....اگه توان داری بفهمی و بجنگی ادامه بده وگرنه همینجا کافیه من خیلی فهمیدم...شوهرم حتی ازشون برام تعریف کرد گفت خاطره سفر مهمونی رفتنشون ...من فقط له شدم 

اگه نفهمی اتفاقی نمی افته ...فقط عاقلانه زندگی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرم ده ساله مشغوله کاریش نتونستم کنم فقط سکوت ....اگه توان داری بفهمی و بجنگی ادامه بده وگر ...

بسم الله نه بابا من نمیتونم اینجوری اروم باشما بفهمم میزنم لهش میکنم گفتم بهش خیانت کنی خیانتم میبینی 😐😐😐 یعنی چی میره سفر میاد بهت تعریف میکنی از این زندگی کردن نمیشه ک

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بسم الله نه بابا من نمیتونم اینجوری اروم باشما بفهمم میزنم لهش میکنم گفتم بهش خیانت کنی خیانتم میبین ...

نه منظورم اینه وقتی فهمیدم خیانت کرده بعدش مثلا توبه کرد برام گفت اینجا رفتم و اینا بعدش م ادامه نداد مثلا ..منظورم همون اولین خیانتشه که به روش آوردم بعد اون زیاد خیانت کرد شاید بیست بار شایدسی بار شاید صدبار چون همین دوماه پیش یه گوشی ازش پیدا کردم تمام شماره زن توش بود ...من بازم سکوت کردم ...چون شرایط طلاق و جنگ و دوا ندارم عزیزم پژمرده شدم افسرده فقط توکل بخدا کردم سپردمش بخدا منتظرم اون جوابشو بده

بسم الله نه بابا من نمیتونم اینجوری اروم باشما بفهمم میزنم لهش میکنم گفتم بهش خیانت کنی خیانتم میبین ...

من شوهرم یه شیطنت هایی کرد که تا طلاق رفتیم به زور برم گردوند ولی هنوز فراموش نکردم دیروز باز یادم اومد اعصابم بهم ریخت باهاش دعوا کردم😐😪تا الانم محلش ندادم خیلی ناراحتم 

بعدم بهم گفت من از صب تا شب میدوم برای تو که آب تو دلت تکون نخوره وقتی هم میام که تو اینجوری رفتار میکنه یه ذره دلم سوخت براش ولی نمیدونم چیکار کنم 😥ن میتونم فراموش کنم نه راه دیگه ای دارم