2777
2789
عنوان

دلتنگی...😔💔

88 بازدید | 15 پست

انگار یه حس خالی نمیزاره...غصه ها دارن من رو میخورن ، واقعا نمیدونم چیکار کنم انگار یه حس پوچ ، نمیزاره آخه مگه امکان داره اون دوستی و وفاداری ... آره اونم حتما بهم فکر میکنه ، چرا چرا یهو همه چی رفت چرا بی حس شد... ۱ سال شد ... آخه پس خودش چی برام امکان نداره نتونه حتی یه تلفن بزنه ... نمیدونم چطور خودم رو نجات بدم ،،،           زمان گذشت....   فقط من تو سکوت غصه خوردم تا کی ؟؟؟؟ چرا نباید بگم؟؟؟ 

چرا نباید درک کنه؟؟؟   حتی چرا هر روز باید برم به شکنجه گاه خاطرات؟؟؟؟ ما هیچ بدی در حق هم نکردیم ... اما اون احتمالا داره با همون افکار زندگی میکنه... 

منم دلتنگت دوست پسرم هستم 

نزدیک دو هفته گذاشته رفته😞💔😭

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور تا چند ماه پیش بی استثنا بهم تلفن میکرد... هر شب ... حتی وقتی سال ۹۸ میاد تو ذهنم دلم میخواد خودم رو بکشم و از خاطراتش نجات بدم ... من واقعا دیگه نمیتونم ... 😔😔😔💔

۹۸ چرا رفتی؟؟؟ ۹۷ برام کم نبود؟؟؟؟؟؟؟ چرا رفتی چرا انگار بعد از یه چشم به هم زدن رفتی؟؟؟؟؟؟ چرا نفهمیدم؟؟ اما من تو خاطرات تو این احساس دارم غرق میشم... کاشکی یه لحظه میومدی اینجا و حالم رو یه کم درک می کردی ... 

چرا جدا شدین؟

ما جدا نشدیم ... کنار هم هستیم اما اون انگار منو فراموش کرده هنوز پیش همه هستیم ... من اگه نبینمش باید چیکار کنم؟؟؟ تا کی؟؟. دارم از دوستم صحبت می کنم...

دقیقا منم همین مشکلو دارم دقیقااا همینجوز،ک گفتی😓

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙