2777
2789
عنوان

قدرت ماورایی

1219 بازدید | 65 پست

خانما کسی قدرتی داره که بهش کمک کنه مثلا من از یکی شنیدم که بعضی اوقات در اطراف خودش نور های بسیار درخشان و کوچیک میدیده و تقریبا هر کدوم علامت یک چیز بودن مثلا زرد بیماری 

نظر شما چیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اسمش قدرت ماوراییه یا نه 

بعضی وقتا یه اتفاقاتی تو خواب میبینم بعد دقیقاا عین همون خواب تعبیر میشه برام 

یا اگر یکیو در طول روز یاد کنم اونطرف یا زنگ میزنه یا یجایی میبینمش 

درون خیلی از آدمام میتونم بخونم یجورایی حسشونو نسبت بخودم میدونم ولی توخیلی جاها ک میدونم طرف باهام مثلا دشمنه نمیدونم چرا خودمو میزنم اونراه تا چوبشو میخورم میگم کاش بحرف دلم گوش کرده بودم😬

بابابزرگ دوستم ک اقواممونم میشه قدیما ب اجنه ارتباط داشته ۵۰سال پیش ک توروستاهابرنج نبوده برااون برنج میاوردن گوشت مرغ همچی  عروسیاشو میبردنش خلاصه پل ارتباطیشو ی سوزن قفلی بوده ک ب بابابزرگش داده بودن یروز همسرش اشتباهی سوزن رو نیده ب همسایه ک لازم داشته بعد اون دیگه هیچ خبری از اجنه نمیشه وقفیر میشه پیرمرده

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه