2777
2789
عنوان

قدرت ماورایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 65 پست
نمیدونم اسمش قدرت ماوراییه یا نه  بعضی وقتا یه اتفاقاتی تو خواب میبینم بعد دقیقاا عین همون خوا ...

دقیقا منم اینجوریم تازگیا توخابم میادحقایق بازگومیشن برام خیلی برام عحیبه بعضی وقتام میترسم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابابزرگ دوستم ک اقواممونم میشه قدیما ب اجنه ارتباط داشته ۵۰سال پیش ک توروستاهابرنج نبوده برااون برن ...

منم مشابه اینو شنیدن که یک خانمی سوزن قبلی رو وصل میکنه به یه جن و خیلی ازش کار میکشه ماه هاااا بعد یه روز که حواس خانم پرت بوده  از بچه خانمه میخواد که سوزن در بیاره وقتی در میاره، بلافاصله بچه رو تو دیگه پر شیر داغ می ندازه و میره و برنمیگرده 

دقیقا منم اینجوریم تازگیا توخابم میادحقایق بازگومیشن برام خیلی برام عحیبه بعضی وقتام میترسم

عههه چه جالب آره منم بعضی وقتا اصن یحالی میشم مثلا بخودم میگم گوش نده خوابه ولی دقیقا عین همون برام پیش میاد ..مثلا دیشب دم صبح خواب دیدم خواهرشوهرم با خواهرشوهرم تو یساختمونیم من باهاش قهرم خواب دیدم داره پایین پله هارو جارو میزنه و فحش میده صبح ک بیدارشدم دیدم پایین پله هارو جارو زد ولی میدونمم ک فحشم میداده😄😄

منم مشابه اینو شنیدن که یک خانمی سوزن قبلی رو وصل میکنه به یه جن و خیلی ازش کار میکشه ماه هاااا بعد ...

اره اینچیزازیاده قدیما دل مردم صاف بوده پاک بودن  ولیی این اجنه ها مسلمون بودن ک هوای این مردو داشتن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای منم همینم کاملا حس میکنم طرف مقابلم چه حسی داره

میفهمم من میگم ک حتی بااینکه بعضی وقتا میدونم طرف از رو دشمنی داره بمن یچی میگه گوش میدم میدونما ولی باز میگم نکنه من قضاوت غلط میکنم ولی دقیقااا درسته حسم نسبت بطرف الان واقعا دارم دیگه ب ندای درونم گوش میکنم

میفهمم من میگم ک حتی بااینکه بعضی وقتا میدونم طرف از رو دشمنی داره بمن یچی میگه گوش میدم میدونما ولی ...

من گوش میدم فقط مطمئن نیستم ولی بعدش یه اتفاقی بیفته که یقین پیدا میکنم

عههه چه جالب آره منم بعضی وقتا اصن یحالی میشم مثلا بخودم میگم گوش نده خوابه ولی دقیقا عین همون برام ...

بیشتزبخاطر دل پاکه اینجوری میشیما

منم بعده نامزدیم نامزدقبلی شوهرمومیدیدم همیشه و بانفرت نگام میکرداخه توشهریم خونمو کنارهمه

بعد ب شوهرم گفتم این پزاباکینه نگام میکنه بمن چ تونخاستش زدی زیرهمچی 

بخدا قشنگ ادمد توخابم تاکنار ضریح هستن شوهرمومیگه بزو بمن فک نکن زشته بچه داری توشوهرکردی منم زن دارما برو بمن دل نبند گناهه😐

من گوش میدم فقط مطمئن نیستم ولی بعدش یه اتفاقی بیفته که یقین پیدا میکنم

خوبه باز هشدار میده اون اتفاقه من انگار خیلی چیزارو مثه خواب از قبل دیدم بعضی صحنه های زندگیم واقعا برام تکراریه میدونمم چی میشه یجورایی ضدحاله بعضی چیزاش

خوبه باز هشدار میده اون اتفاقه من انگار خیلی چیزارو مثه خواب از قبل دیدم بعضی صحنه های زندگیم واقعا ...

من داداشم اینجوری داریم حرف میزنیم میگه اع اع  من این صحنه ر قبلا دیدم