2777
2789
عنوان

درد لگن

262 بازدید | 10 پست

من زیرشکمم و کمرم درد میکنه لگن سمت چپم با زانومم درد میکنه چند ماهه تو اقدامم ولی نزدیک پریودیمم هست خودم که منتظرم زودتر پریود شم چون درد اینبارم ی طوی کلافه کنندس دیروز خیلیی گرمم بود بدنم گر میگرفت و عرق میکردم کسی تاحالا اینطوری شده؟ عفونت و کیس و اینام ندارم که بخاطرش باشه   

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

وای که چقد بد میگذره وقتی اقدام باشی منم همینطور بودم به همه نشونه ها توجه میکردم بعد ماهی که باردار شدم یه هفته قبل موعدم بیبی نشون داد

حالا انشاالله که باردار باشی ولی اگه نبودی احتمالا هورمونات بهم ریخته چون گر گرفتگی داری 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای که چقد بد میگذره وقتی اقدام باشی منم همینطور بودم به همه نشونه ها توجه میکردم بعد ماهی که باردار ...

من به نشونه ها توجه نمیکنم واسم مهم نیست حتی نوارم گرفتم برای خودم میخوام بدونم باید چیکار کنم بهترشم

من به نشونه ها توجه نمیکنم واسم مهم نیست حتی نوارم گرفتم برای خودم میخوام بدونم باید چیکار کنم بهترش ...

برو متخصص زنان یه آزمایش خون بنویسه هورماناتو چک میکنه من پارسال اینطور شدم آز دادم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
برو متخصص زنان یه آزمایش خون بنویسه هورماناتو چک میکنه من پارسال اینطور شدم آز دادم فهمیدم تنبلی تخم ...

من ازمایش دادم چکاپ و سونو هم شدم پریودیمم تنظیمه و مشکلی ندارم  فقط اولین بارمه قبل پریودی اینطوری شدم 

من ازمایش دادم چکاپ و سونو هم شدم پریودیمم تنظیمه و مشکلی ندارم  فقط اولین بارمه قبل پریودی این ...

تا موعدت صبر کن بیبی چک بزن انشالله علائم بارداری باشه چون علائم بارداری و پریودی عین همن

تا موعدت صبر کن بیبی چک بزن انشالله علائم بارداری باشه چون علائم بارداری و پریودی عین همن

اره الانکه بیبی نمیزنم زوده انشالله گلم خودمم چندماهه که اقدامم اوایل اقدام خیلی استرس داشتمو پیگیر بودم ولی اینماه انگار دلم ارووم گرفته بیخیالم حتی نوار هم زودتر گرفتم منتظرم پریود شم   

اره الانکه بیبی نمیزنم زوده انشالله گلم خودمم چندماهه که اقدامم اوایل اقدام خیلی استرس داشتمو پیگیر ...

۱۰ تا صلوات برات فرستادم امیدوارم خدا یه فرشته کوچولو بهت بده 🙏😍

۱۰ تا صلوات برات فرستادم امیدوارم خدا یه فرشته کوچولو بهت بده 🙏😍

مرسی مهربونم انشالله خدا بچتو برات نگه داره